Βαθμολογία

Το δυνατό φιλικό ανάμεσα σε Κιλελέρ και Δωτιέα Αγιάς είχε ενδιαφέρον (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (8/9) στο γήπεδο Κιλελέρ, όπου η τοπική ομάδα αναμετρήθηκε με τον Δωτιέα Αγιάς.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX έχοντας υψηλές φιλοδοξίες, ενώ ο Δωτιέας θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν και πέναλτι στο 18’, όταν το σουτ του Αποστολάκη βρήκε στο χέρι του Χατζησαββίδη, ανέλαβε την εκτέλεσε ο Αναδολού, όμως απέκρουσε με υπερένταση ο Κουτσιρίμπας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε ένταση και ρυθμό, με τους γηπεδούχους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να «πατούν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν συχνά πυκνά σε αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ισορρόπησε. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Κιλελέρ έχει 45 ολόκληρες μέρες προετοιμασίας, αφού ξεκίνησε στις 27/7, ενώ ο Δωτιέας έχει 21 ημέρες που άρχισε. Σίγουρα οι δύο προπονητές θα μπορέσουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό για τη συνέχεια.

Ιδιαίτερες φάσεις δεν υπήρχαν, όμως καλά σουτ έγιναν εκατέρωθεν και σίγουρα οι λίγου φίλαθλοι που παρακολούθησαν το ματς, απόλαυσαν αυτό το ωραίο φιλικό.

Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο το πρωτάθλημα και έχουν πραγματοποιήσει μεταγραφές αρκετών έμπειρων παικτών, ενώ από την άλλη ο Δωτιέας πηγαίνει σε ένα νέο μοντέλο, με τόπο στα νιάτα και κάποιους «μπαρουτοκαπνισμένους» που θα τραβήξουν μπροστά.

Όσον αφορά τους προπονητές, ο κ. Κατσάρας αποτελεί «πολυτέλεια» για την τοπική κατηγορία και από την άλλη ο κ. Μπουκουβάλας είναι ένας φιλόδοξος, εργατικός προπονητής που φέρει και διακρίσεις στο ενεργητικό του και θα παλέψει να βοηθήσει την ομάδα του, ώστε να κάνει μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τέλος οι δύο διοικήσεις των ομάδων είναι σοβαρές, όσον αφορά το Κιλελέρ ο κ. Χρήστος Φτάρας να αποτελεί εγγύηση για το σωματείο όλα αυτά τα χρόνια και από την άλλη ο κ. Κυριάκος Καφανέλης κατάφερε την περσινή χρονιά με όσες δυσκολίες και αν υπήρξαν να βγάλει την ομάδα πρωταθλήτρια και να συνεχίσει αστείρευτα το έργο του με αγάπη για τον τόπο του την Αγιά.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Γαρουφαλιάς, Χατζησαββίδης, Αντωνίου, Μπαρούτας, Ντιντής Θ., Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Κουβελάς, Αναγνώστης, Γκιουρσάνης.

Έπαιξαν και οι: Γουγουλιάς, Αργύρης, Τζέκα, Φασούλας, Ζιόμπουρας, Ντιντής Σ.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Πατέτσος, Παϊτέρης, Αποστολάκης, Τσακάλι, Τάρτας, Ντακούλας, Κρικώνης, Αναδολού, Ντάλλας, Λαβαντσίωτης, Βλησαρούλης.

Έπαιξαν και οι: Γιαννακός, Τσατσαλίδης, Φουκαλάς, Χατζής Θ., Γιαννακόπουλος, Δρόσος, Ντεμπεσίρης, Εριόν, Καρνάβας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μπουρονίκος, Βαλιώτης Θ.