Βαθμολογία

Δυναμική επανεκκίνηση για την Αναγέννηση Καλοχωρίου! (PICS + VIDEOS)

Νέο ξεκίνημα για την ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου όπου τη φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με το «καλημέρα» το Καλοχώρι, βάζει τον στόχο και πάλι να επιστρέψει στην Β’ ΕΠΣΛ, η διοίκηση έκανε την καλύτερη μεταγραφή, αφού πήρε προπονητή τον αξιόλογο κ. Γιώργο Χατζή που είχε περάσει και ξανά από την ομάδα της Αναγέννησης.

Ο κόουτς έχει την κατάλληλη εμπειρία, μεθοδικότητα, είναι πολύ εργατικός, έτσι ώστε να μαζέψει τα παιδιά όχι μόνο του χωριού αλλά και από άλλες ομάδες, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Έμειναν αρκετοί παίκτες από τον περσινό κορμό, κυρίως έμπειροι και οργανώνονται προσθήκες που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην ομάδα.

Πρόεδρος παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο πολύ αγαπητός κ. Αχιλλέας Σαΐτης ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που όμως αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και δίνει και την ψυχή του για ότι το καλύτερο.

Το γήπεδο είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς και τα αποδυτήρια, τη διοίκηση στελεχώνουν και νεαρά άτομα που βοηθούν τον πρόεδρο και ευελπιστούν σε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Το Καλοχώρι είναι ομάδα με παρελθόν και πολλές επιτυχίες και σίγουρα η νέα χρονιά θα πρέπει να αποτελέσει «οδηγό» για μία δυνατή επανεκκίνηση.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας (5/9) και σας μεταφέρει εικόνες αλλά και δηλώσεις.

Οι δηλώσεις

Αχιλλέας Σαΐτης (Πρόεδρος)

">http://

Γιώργος Χατζής (Προπονητής)

">http://

Βασίλης Κοτάκος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιάννης Λούγκος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Θοδωρής Μπλούφας (Ποδοσφαιριστής)

">http://