Βαθμολογία

Το «Σαλόνι των Αναμνήσεων» ξεκίνησε το ταξίδι του! (VIDEO)

Σε κυκλοφορία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το «Σαλόνι των Αναμνήσεων» όπου αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία δύο ανθρώπων που έχουν «φάει τα γήπεδα με το κουτάλι».

Δείτε τα όσα είπε στο athleticlarissa και την Βάσω Γκατζούλη, ο κ. Γιάννης Εμμανουήλ με αφορμή το «Σαλόνι των Αναμνήσεων».

">http://

Πρόκειται για τους κ.κ. Δημήτρη Μιχούλη και Γιάννη Εμμανουήλ που αποφάσισαν να συγγράψουν το «Σαλόνι των Αναμνήσεων» που έχει καλεσμένους, ομάδες, διαιτητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές του νομού Λάρισας από το παρελθόν.

Όπως αναφέρουν στην αρχή του βιβλίου στα μέσα της δεκαετίας του 1970, είχε αρχίσει να γνωρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας μία ποιοτική και αγωνιστική άνοδο για να φτάσουμε στην δεκαετία του 1980, όπου και γνώρισε την κατακόρυφη άνοδο με τις γνωστές επιτυχίες της ΑΕΛ που ήταν και ο καθρέφτης του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει πραγματικά το βιβλίο αυτό να κοσμεί τις βιβλιοθήκες μας και έτσι να γνωρίζουν και οι νεότερες γενιές όλες τις επιτυχίες του νομού μας. Αυτή η πρωτοβουλία έγινε με πολύ μεράκι από τους δύο φίλους και εκλεκτούς συναδέλφους και σίγουρα όσοι θα το κάνετε δικό σας θα δείτε πολλά πράγματα από το παρελθόν που αξίζουν….

Καλοτάξιδο…