Βαθμολογία

Δυνατή κίνηση με Μακρή ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου επιθετικού Κώστα Μακρή από τον Δωτιέα Αγιάς. Ένας παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στο νέο πρωτάθλημα και στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ακραίο επιθετικό Κωνσταντίνο Μακρή.

 Ο Μακρής  είναι 24 ετών αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και μέχρι πρότινος ανήκε στον Δωτιέα Αγιάς με τον οποίο την περσινή σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ DETOXέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου.

Πρόκειται για έναν απόλυτα χαρισματικό ποδοσφαιριστή ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του.

Έχει φορέσει την φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, τον Ηρακλή Λάρισας, την Δήμητρα Γιάννουλης, τον Σμόλικα Φαλάνης και τον ΑΟ Σελλάνων και την ΑΕ Κιλελέρ.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες."

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Κωνσταντίνος δήλωσε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Θα ήθελα να τονίσω ότι από την πρώτη στιγμή με κέρδισε ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας αλλά και το γεγονός ότι ο Σύλλογος έχει υψηλές βλέψεις και στόχους που συνάδουν με την μεγάλη ιστορία του.

Επίσης είναι σημαντικό για εμένα ότι θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω εκ νέου με έναν προπονητή τον οποίο γνωρίζω από τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα όπως είναι ο κ. Μπακογιάννης.

Με λίγα λόγια και πολύ δουλειά θα προσπαθήσω όσο εγώ από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του και να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους μας."