Βαθμολογία

Ο Μπάμπης Μπακαρός στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων κ. Μπάμπης Μπακαρός ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ένας εξαιρετικός προπονητής που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα του ομάδα και τους τερματοφύλακές του. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μπακαρό Μπάμπη.

Πρόκειται για έναν προπονητή με μεγάλη εμπειρία και γνώση στον τομέα του που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα και αυτός από το πόστο του στην προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ DETOX.

Ο κ. Μπακαρός έχει θητεύσει ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα της Νεάπολης, στον ΑΟ Σελλάνων (Γ' Εθνική κατηγορία), στον Ολυμπιακό Βόλου (Super League 2 & Football League), στον ΑΟ Τρικάλων (Super League 2, στον Απόλλων Λάρισας (Super League 2).

Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον κ. Μπακαρό στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».