Βαθμολογία

Ξεκίνημα με φιλική νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS + VIDEO)

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (23/8) ο Αχιλλέας Φαρσάλων, όπου αντιμετώπισε την Δήμητρα Γιάννουλης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-0 σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από βροχή και αέρα. Παρόλα αυτά οι δύο τεχνικοί (Βασίλης Μπακογιάννης – Αχιλλέας Μανάκας) έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα ματς που έγιναν αρκετές αλλαγές, ενώ υπήρχαν απουσίες ποδοσφαιριστών εκατέρωθεν.

">http://

Στο πρώτο ημίχρονο δύο καλές ευκαιρίες για τον Αχιλλέα. Στο 13’ ο Μπλατσέρης έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Με την μεγαλύτερη ευκαιρία να γίνεται στο 18’ με τον Παπακωνσταντίνου που πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, πολύ ωραία ενέργεια από τον Γιώργο Μπλατσέρη, όπου με ωραίο σουτ βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 και στο 80’ ο Καραμπούζης με ωραίο πλασέ ύστερα από πάσα του Πρισακάρου έκανε και το τελικό 3-0.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης – Βαγγέλης Κολιός): Σταυράκης, Μπαρούτζας, Τλούπας, Αετόπουλος, Καραμπούζης, Γκατζούλης, Χουσενάι, Γκαραλιάκος, Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης.

Έπαιξαν και οι: Νικολακούλης, Λάιος, Φουρίκης, Πρισακάρου, Σάρα, Μπρόσκα.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κουκουτιανός, Καρέλας, Σαπάκος, Κουρούτσαλης, Αλατάς, Μπουκουβάλας, Καρβούνης, Αρσένης, Λόλας, Νάστας, Αθανασιάδης.

Έπαιξαν και οι: Μανάκας Γ., Τάχος, Τζήκας, Σκιαδόπουλος, Γεράσης, Παππάς, Κονταξής, Ντόνας, Βασιλόπουλος, Παρτάλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Δίχρης, Κοντογιάννης.