Βαθμολογία

Η ιστορία συνεχίζεται για τον Δαμασιακό! (PICS + VIDEOS)

Όγδοη ημέρα προετοιμασίας για την ομάδα του Δαμασιακού, ήταν η Πέμπτη (18/8). Η διοίκηση είχε και προσθήκες την φετινή χρονιά, πρόεδρος όμως παρέμεινε για 3η χρονιά ο κ. Ζήσης Δελιχάς και αντιπρόεδρος ο κ. Θοδωρής Κανής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όσον αφορά το τεχνικό τιμ, προπονητής ανέλαβε ο έμπειρος κ. Φώτης Πλίτσης με άμεσο συνεργάτη του, τον επίσης φιλόδοξο κ. Τάκη Ζηρδέλη.

Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο ιστορικός σύλλογος θα παίζει στο δικό του γήπεδο. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, κρατήθηκε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος ο βασικός κορμός, έμπειρων παικτών που κατά βάση είναι γηγενείς ποδοσφαιριστές, έγιναν κάποιες προσθήκες, αναμένονται όμως 2-3 ακόμη μεταγραφές για σημαντικές θέσεις.

Εκείνο όμως που χρίζει αναφοράς είναι τα νεαρά παιδιά που ανεβαίνουν ουσιαστικά από την ακαδημία της ομάδας και είναι αρκετά και φυσικά θα βοηθήσουν τη φετινή χρονιά τον Δαμασιακό.

Το Δαμάσι είναι παραδοσιακά μία ανταγωνιστική ομάδα με μία πολύ σημαντική έδρα, αφού έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη που είναι ο κόσμος του.

Τη φετινή χρονιά οι στόχοι είναι η ομάδα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αφού σωθεί εύκολα και εκείνο που θα κυνηγήσουν πολύ όπως και κάθε χρόνο είναι το κύπελλο.

Το αύριο του Δαμασιακού, τα νέα παιδιά της ομάδας

Τα φιλικά

25/8: Δαμασιακός – ΑΕΛ Κ19

3/9: Δαμασιακός – Βλαχογιάννι

6/9: Σμόλικας – Δαμασιακός

8/9: Δαμασιακός – Ευαγγελισμός

13/9: Δαμασιακός – Δρυμός

Το athleticlarissa βρέθηκε στο γήπεδο στις 18/8 και σας παραθέτει δηλώσεις αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Οι δηλώσεις

Ζήσης Δελιχάς (πρόεδρος)

">http://

Θοδωρής Κανής (αντιπρόεδρος)

">http://

Παναγιώτης Νάκας (μέλος δ.σ.)

">http://

Φώτης Πλίτσης (προπονητής)

">http://

Δημήτρης Καρακάνος (ποδοσφαιριστής)

Ο Δημήτρης Καρακάνος επέστρεψε στον Δαμασιακό ύστερα από δύο χρόνια απουσίας αφού ήταν στο Κιλελέρ. Είναι ένας παίκτης πρότυπο αφού αγωνίζεται για 25 ολόκληρα χρόνια χωρίς να έχει χάσει ποτέ ούτε μία προπόνηση. Με τον Δαμασιακό θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να βοηθήσει τη νέα χρονιά, επίσης μεγάλη βοήθεια δίνει πάντα στα νέα παιδιά που έχει η ομάδα, θεωρεί πως η δουλειά που γίνεται τις πρώτες ημέρες στην προπόνηση είναι καλή και ο Δαμασιακός θα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα τη νέα χρονιά.

*Τεχνικό πρόβλημα δεν μας επέτρεψε να αναρτήσουμε σε μορφή βίντεο τις δηλώσεις του Δημήτρη Καρακάνου. Ζητούμε συγνώμη.

Θοδωρής Τσιάλτας (ποδοσφαιριστής)

Ο Θοδωρής Τσιάλτας αγωνίζεται για 22 ολόκληρα χρόνια, είναι αρχηγός στην ομάδα του Δαμασιακού, στις δηλώσεις του ήταν μετριοπαθής αφού μας είπε πως η ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να πετύχει το στόχο της που θα είναι μία καλή θέση στην κατηγορία. Επίσης δήλωσε πως δίνουν πολύ βαρύτητα στα νέα παιδιά που ακολουθούν από την Ακαδημία και εκείνα θα είναι το μέλλον της ομάδας.

*Τεχνικό πρόβλημα δεν μας επέτρεψε να αναρτήσουμε σε μορφή βίντεο τις δηλώσεις του Θοδωρή Τσιάλτα. Ζητούμε συγνώμη.

Στέλιος Λούτσος (ποδοσφαιριστής)

">http://

Μάκης Γεωργούλας (τερματοφύλακας)

">http://

Βάϊος Κυρατζής (ποδοσφαιριστής)

">http://