Βαθμολογία

Aναβάλλεται η χοροεσπερίδα του Οικονόμου

Λόγω της πρόβλεψης για την ύπαρξη δυσμενών καιρικών συνθηκών την ώρα της εκδήλωσης, η διοίκηση του Οικονόμου ανέβαλε την προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Αυγούστου χοροεσπερίδα του συλλόγου και την μετέθεσε για την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Συνεχίζοντας τον σχεδιασμό εν όψει της νέας περιόδου, ο Οικονόμος απέκτησε τον 26χρονο επιθετικό Γιώργο Κίτσιο ο οποίος ανήκε πέρυσι στο δυναμικό του πρωταθλητή της Α' DeTox Κατηγορίας της ΕΠΣ Ν.Λάρισας Δωτιέα Αγιάς.
Παράλληλα, ανανεώθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Μουλτσιά (επιθετικός 16 ετών, ήταν η αποκάλυψη της περυσινής περιόδου οπότε κατέγραψε 18 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ), Νέστορα Δραχαλίβα (τερματοφύλακας 17 ετών, αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια, ενώ ήταν και στέλεχος της Μικτής Νέων της ΕΠΣΝΛ) και Κώστα Κωνσταντινίδη (μεσοεπιθετικός 20 ετών, με 4 συμμετοχές πέρυσι).

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου, προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Λυκοκώστα.