Βαθμολογία

Μόρας: «Είμαι ικανοποιημένος»

Την ικανοποίησή του από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του Απόλλωνα Λάρισας, το βασικό στάδιο οποίας διεξάγεται στη Σλοβενία, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μόρας.

Ο προπονητής των «κυανολεύκων» μιλώντας στην «Ε» έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα νέα παιδιά του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το μέλλον τα ομάδας είναι ευοίωνο και τόνισε επίσης ότι οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις είναι πολύ καλές. Η αποστολή της λαρισινής ομάδας θα επιστρέψει στη βάση της αύριο Πέμπτη, καθώς το Κυριακάτικο φιλικό αναβλήθηκε.
Η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μάριμπορ και να περάσουν ένα χαλαρό απόγευμα (φωτ.), καθώς σήμερα θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό με τη Bani Yas.
«Δεν ήμασταν έτοιμοι για να αντιμετωπίσομε τόσο δυνατές ομάδες, αλλά είχαμε την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές, να δοκιμάσουμε κάποιους που μας ενδιέφεραν και παράλληλα να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να δούμε εάν μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα» επισήμανε ο Βαγγέλης Μόρας και πρόσθεσε ότι:
«Μπορώ να πω ότι είμαστε κερδισμένοι σε ό,τι αφορά το κομμάτι των νεαρών παικτών, οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία και έδειξαν ότι το μέλλον της ομάδας είναι ευοίωνο. Είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω ότι και οι μεταγραφικές κινήσεις που κάνουμε να μας βγουν σε καλό.
Δεν βιαζόμαστε. Υπάρχει χρόνος και θα προσπαθήσουμε σιγά-σιγά να ολοκληρώσουμε το ρόστερ σε ποσοστό 80-90% μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Από κει και πέρα θα πάρουμε κάποιους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά» κατέληξε ο τεχνικός των «κυανολεύκων».

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΙΤΑΛΟΙ
Με δύο Ιταλούς στο ρόστερ της ομάδας θα επιστρέψει στη Λάρισα ο Απόλλων Λάρισας. Πρόκειται για τους Γκαμπριέλ Μελί, τερματοφύλακα που θα αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο από την Έμπολι και τον Ματία Νταγκοστίνο, μεσοεπιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την Άσκολι και θα υπογράψει για δύο χρόνια.

Πηγή: Ελευθερία