Βαθμολογία

Ήρθε και η επιβεβαίωση!

Απόλυτη επιβεβαίωση για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του athleticlarissa σχετικά με την μεταγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα Άγγελου Σταυράκη στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη.

Ο Σταυράκης μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με μακρά διαδρομή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μετρώντας πάνω από 250 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Αρμενίου με την οποία και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ.

Μετέπειτα φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Χάλκης στην Δ Εθνική κατηγορία.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ εν συνεχεία φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στην Α' Εθνική κατηγορία.

Αγωνίστηκε στην Νίκη Βόλου, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στον Ολυμπιακό Βόλου στην Β' Εθνική, στον Δωτιέα Αγιάς, στην Νίκη Βόλου για δεύτερη θητεία, στην Καλαμάτα, στον Απόλλων Λάρισας (με τον οποίο και κατέκτησε την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία), στον Αλμυρό, στον ΑΟ Σελλάνων και την Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Άγγελο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Σταυράκης τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ιστορικής ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου.

Οι στόχοι για τη φετινή χρονιά είναι πολύ υψηλοί και είμαι έτοιμος από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους επιτύχουμε.

Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μου».