Βαθμολογία

«Βόμβα» από τον Αχιλλέα Φαρσάλων για τη θέση του τερματοφύλακα! (PIC)

Μία σπουδαία μεταγραφή αναμένεται να ανακοινώσει ο Αχιλλέας Φαρσάλων σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.

Ο ιστορικός σύλλογος θα κάνει μία μεγάλη προσπάθεια τη νέα σεζόν και προσπαθεί να κλείσει παίκτες έμπειρους σε όλες τις γραμμές.

Στον Αχιλλέα έκλεισε ο τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για έναν γκολκίπερ με πολύ μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας πάνω από 200 συμμετοχές στο ενεργητικό του.

Ο Σταυράκης γεννήθηκε στις 19/12/1988 στο Αρμένιο Λάρισας και έχει αγωνιστεί και στις Μικτές ομάδες του νομού μας. Η πρώτη ομάδα με την οποία έπαιξε σε Εθνική κατηγορία ήταν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, τη σεζόν 2007-08 στη Δ’ Εθνική. Με τον ίδιο σύλλογο την επόμενη τριετία κατέγραψε 68 εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική. Το 2011-12 το μοίρασε σε Νίκη (χωρίς να παίξει) και Τηλυκράτη Λευκάδας, κάτω από τα γκολπόστ του οποίου βρέθηκε 17 φορές. Η μοναδική του συμμετοχή στη Β’ Εθνική πραγματοποιήθηκε το 2012-13 με τον Ολυμπιακό Βόλου (στο νικηφόρο 3-1 με τον Θρασύβουλο).

Η σεζόν 2014-15 ήταν γεμάτη για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα, με 28 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, φορώντας τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς. Την επόμενη περίοδο έπαιξε σε Νίκη και Καλαμάτα με 13 και 12 εμφανίσεις αντίστοιχα. Το 2016-17 έπαιξε σε οκτώ αγώνες του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ την διετία 2017-19 υπερασπίστηκε την εστία του Γ.Σ. Αλμυρού σε 48 παιχνίδια. Στη συνέχεια πέρασε από το δυναμικό του Α.Ο. Σελλάνων και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, ενώ τελευταίος του σύλλογος ήταν η Δήμητρα Ευξεινούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).