Βαθμολογία

Έκλεισε προπονητή ο Δωτιέας Αγιάς! (PICS)

Ο Δωτιέας Αγιάς μετά την μεγάλη του επιτυχία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ενόψει του νέου απαιτητικού πρωταθλήματος που θα μετέχει!

Ο διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρός της κ. Κυριάκος Καφανέλης ήρθαν σε συμφωνία με τον προπονητή κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα. Ο νέος κόουτς υπήρξε προπονητής στον Δωτιέα και κατά το παρελθόν, ενώ έχει περάσει ακόμη από ΠΟΕ και Δαμασιακό.

Προέρχεται από την SL 2 και την ομάδα της Ρόδου όπου ανήκε στο τιμ της ομάδας. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο προπονητή με νέες ιδέες στο ποδόσφαιρο.

Από εδώ και πέρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με παίκτες για ανανεώσεις και φυσικά μεταγραφές έτσι ώστε ο σύλλογος να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: «Το ΔΣ του Δωτιέα Αγιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Προπονητή Μπουκουβάλα Δημήτριο. Ο κ. Μπουκουβάλας υπήρξε προπονητής στον Δωτιέα Αγιάς, ΠΟΕ, Δαμασιακό ενώ προέρχεται από την Superleague 2 και την ομάδα της Ρόδου, όπου ανήκε στο προπονητικό τιμ των κ. Αντωνίου και κ. Κουρμπανά. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο προπονητή με νέες ιδέες για το ποδόσφαιρο. Ο Αήττητος Πρωταθλητής της Α ΕΠΣΛ για άλλη μια φορά θα εκπροσωπήσει επάξια όλο το Δήμο Αγιάς και το Νομό Λάρισας στη Γ Εθνική. Κόουτς, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας».