Βαθμολογία

Δυνατή κίνηση με Λάιο ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Άλλη μία δυνατή κίνηση για τον Αχιλλέα Φαρσάλων που προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Βασίλη Λάιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Λάιου ο οποίος αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Αχιλλέα Φαρσάλων! Ο Βασίλης είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φαλανιακό.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ανθούπολη, στον Τύρναβο στην Γ Εθνική κατηγορία, στον Αμπελωνιακό στην Δ Εθνική κατηγορία, στον Δωτιέα Αγιάς στην Γ Εθνική κατηγορία, στο Λουτράκι στην Γ Εθνική κατηγορία, στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Γ' Εθνική κατηγορία, στην Νίκη Βόλου στην Γ Εθνική κατηγορία και στον Διαγόρα Στεφανοβικείου τόσο στην Α ΕΠΣΘ όσο και στην Γ Εθνική κατηγορία.

Στο παλμαρέ του έχει δυο κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην Γ Εθνική με την Σπάρτη και τον Διαγόρα, ενώ και μια κατάκτηση πρωταθλήματος στην Α ΕΠΣΘ επίσης με τον Διαγόρα.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Βασίλη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο Λάιος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: "Δεδομένα αποτελεί τιμή για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Νομού Λάρισας η πρόταση της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδος σε συνδυασμό με τους υψηλούς στόχους, το πλάνο και το όραμα που υπάρχουν με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή και νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Εύχομαι μια καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας και να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας."