Βαθμολογία

Στην Μπάγερν Μονάχου ο Ντε Λιχτ

Παίκτης της Μπάγερν με κάθε επισημότητα είναι και τυπικά από το απόγευμα της Τρίτης (19/07) ο Ολλανδός αμυντικός, Ματίας Ντε Λιχτ από την Γιουβέντους. «Ο Ντε Λιχτ ήταν ένας από τους βασικούς μας μεταγραφικούς στόχους. Με τέτοιες προσθήκες, οι μεγάλοι στόχοι που έχουμε είναι απόλυτα εφικτοί» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ.

Ο διευθύνων σύμβουλος των «Βαυαρών», Όλιβερ Καν, ανέφερε: «Ο Ματίας εντυπωσίασε σε υψηλό επίπεδο με την Εθνική ομάδα, όχι μόνο με την τενικές του ικανότητες, αλλά και ως χαρακτήρας που ηγείται σε όλες τις ομάδες. Σε νεαρή ηλικία έχει ήδη μάθει πώς να αναλαμβάνει την ευθύνη.»

Από την πλευρά του ο παίκτης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στο δυναμικό ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Η Μπάγερν είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στη Γερμανία, μία από τις πιο επιτυχημένες στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Ένιωσα από την αρχή την απόλυτη εκτίμηση του αθλητικού διευθυντή, του προπονητή και του συμβουλίου, που με έπεισαν να υπογράψω. Μα πάνω από όλα αυτά, η Μπάγερν είναι ένα έξοχο κλαμπ, που διαρκώς βελτιώνεται και με μεγάλους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ιστορίας της Μπάγερν».