Βαθμολογία

Δυο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές!

Μεταγραφές και ανανεώσεις στον Αχιλλέα Φαρσάλων που οργανώνεται με τον καλύτερο τρόπο ενόψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δυο ακόμη ανανεώσεις και τρεις προσθήκες εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ - DETOX.

Όσο αφορά τις ανανεώσεις οι άνθρωποι της ομάδος μας τα βρήκαν σε όλα με τους Λευτέρη Αετόπουλο και Αντώνη Γκαραλιάκο οι οποίοι θα φορούν για ακόμη μια σεζόν την φανέλα του Αχιλλέα.

Ενώ όσο αφορά τις μεταγραφικές προσθήκες οι Χρήστος Τλούπας, Νέλι Χουσενάι και Ντάνιελ Σάρρα θα αγωνίζονται την νέα σεζόν με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Τλούπας μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Δόξα Υπέρειας και είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του Αχιλλέα Φαρσάλων και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Χουσενάι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναγροτικό Νίκαιας είναι 25 ετών και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως αμυντικό χάφ.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Νέες Καρυές, την Αναγέννηση Ζάππειου και την ΑΕ Ελευθεραί.

Ενώ ο Σάρρα ανήκε στον Πύρρο, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως δημιουργικός χαφ και είναι 22 ετών.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Λάρισας και στον Αετό Αμυγδαλέας.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος καλωσορίζει τους Χρήστο, Νέλι και Ντανιέλ στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».