Βαθμολογία

Δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα 2022-23

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας ανακοινώνεται ότι ξεκινάνε οι δηλώσεις συμμετοχής για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι ομάδες της Α’ DE-TOX κατηγορίας θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 05 Αυγούστου 2022, οι ομάδες της Β’ κατηγορίας έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ενώ για τις ομάδες της Γ’ κατηγορίας καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Αυγούστου 2022.

 Στο πλαίσιο της οικονομικής στήριξης της Διοίκησης προς τα σωματεία αποφασίστηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά να μην καταβληθεί παράβολο συμμετοχής, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.
 
Υπενθυμίζεται ότι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη δήλωση των ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΛ είναι τα κάτωθι:

1. Δήλωση συμμετοχής
2. Σύνθεση Δ.Σ. & GDPR (για τους συμβούλους που δεν έχουν προσκομίσει ήδη)
3. Συνυποσχετικό Διαιτησίας
4. Παραχωρητήριο αθλητικής εγκατάστασης
5. Βεβαίωση περί μη οφειλών σε ΕΠΟ/ΕΠΣΝΛ
6. Σύμβαση προπονητή UEFA B (τουλάχιστον) για τις ομάδες της A’ DE-TOX.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής στο θεσμό του κυπέλλου είναι υποχρεωτικές μόνο στις ομάδες της A’ DE-TOX κατηγορίας και προαιρετικές για τις ομάδες των Β’ και Γ’ κατηγοριών.

* Η ΕΠΣΝΛ επιφυλάσσεται να δημοσιεύσει την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του πρωταθλήματος σε νέα ανακοίνωση στην οποία θα αναγράφεται μεταξύ άλλων η ημερομηνία της επίσημης έναρξης των πρωταθλημάτων και για τις τρεις κατηγορίες.