Βαθμολογία

Νέος τεχνικός στον Μαχητή Τερψιθέας ο Αχιλλέας Τσιβόπουλος

O Α.Ο. ΜΑΧΗΤΗΣ Τερψιθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αχιλλέα Τσιβόπουλο. Ο Λαρισαίος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Ανδρών του Ομίλου.

Ο Αχιλλέας Τσιβόπουλος γεννήθηκε το 1974 και ασχολείται με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία. Είναι κάτοχος UEFA B και μέλος του συνδέσμου προπονητών Λάρισας.

Έκανε τα πρώτα του γερά βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου στον Α.Ο. Ηρακλή Χάλκης και συνέχισε μια μακρά επιτυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2002 όπου διετέλεσε προπονητής της ομάδας Χαλκιάδες Φαρσάλων όπου και παρέμεινε έως το 2006.

Επίσημα στους πάγκους πέρασε το 2010 προπονώντας τον Άρη Κουλουρίου, όπου κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα 2 κατηγορίες.

Η επιτυχημένη προπονητική καριέρα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου συνεχίστηκε με την τεχνική ηγεσία σημαντικών ομάδων για το τοπικό πρωτάθλημα, όπως ο Λαρισαϊκός Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς Φαρσάλων, η Α. Ε. Κιλελέρ, ο Ηρακλής Χάλκης αλλά και ο Απόλλωνας Γαλήνης.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ελπίζουμε σε μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος και των δύο πλευρών.

Δ.Σ. Α.Ο. ΜΑΧΗΤΗΣ