Βαθμολογία

Βέροια: Τέλος εποχής και επίσημα για την οικογένεια Μπίκα

Την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα από την ομάδα της Βέροιας ανακοίνωσε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Αχιλλέας Μπίκας.

Παράλληλα τόνισε μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση θα δώσει 10 ημέρες διορία σε οποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις μετοχές της ομάδας. «Φεύγουμε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε άλλο σε ένα τετοιο τοξικό περιβάλλον» είπε χαρακτηριστικά ο δ/νων σύμβουλος της Βεροιώτικης ΠΑΕ.

Σημείωσε επίσης ότι «θα είμαστε δίπλα χορηγικά σε όποιον αναλάβει την ομάδα», ενώ για τις ακαδημίες τόνισε ότι θα παραμείνουν στην δικαιοδοσία της ΠΑΕ εκτός αν βρεθεί κάποιος αξιόλογος επενδυτής. Για το φετινό «κατάντημα» που ανέβηκε μόλις μία ομάδα από την SL2 ανέφερε ότι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ.

Επίσης, τόνισε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα ενημερώθηκε την Τετάρτη (29/6) για την αποχώρηση της διοίκησης, ενώ για τον Γιάννη Πασά ότι έλαβε ειδική άδεια για να μιλήσει με άλλη ομαδα.

«Οσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να το δέιξουν έμπρακτα, να βοηθήσει όλος ο νομός. Η ομάδα έχει φτιάξει σημαντικό brand name ενώ τα έσοδα ανέρχονται στα 350χιλ ευρω και είναι σημντικά για το νέο επενδυτή», ήταν μια από τις ατάκες του.

Πηγή: Kerkidasport