Βαθμολογία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Scounting Camp στη Λάρισα (VIDEO)

Το 1ο Scounting Camp στη Λάρισα ολοκληρώθηκε το Σάββατο (25/6) το απόγευμα μετά από τρεις ημέρες στο AEL FC ARENA και το 4-4-2. Ποδοσφαιριστές νεαρών ηλικιών ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και πραγματικά το επίπεδο ήταν υψηλό.

">http://

Ο Ηρακλής Λάρισας διοργάνωσε κάτι το εξαιρετικό και πραγματικά η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η οργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή και αυτό αποτυπώθηκε και στα βλέμματα των παιδιών που έλαβαν μέρος. Ο Ηρακλής γι’ ακόμη μία φορά προχωρά με βήματα σταθερά και διοργανώνει μεγάλα events.

Τεχνικοί διευθυντές και Scouters πέντε Ιταλικών ομάδων επισκέφθηκαν την πόλη μας, μαζί με εκπροσώπους μεγάλων ΠΑΕ της Super League 1 (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός). Είχαν την δυνατότητα να δούνε παίκτες από την Θεσσαλία και γενικότερα όλη την Ελλάδα και όπως δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου το επίπεδο ήταν υψηλό και αρκετά παιδιά έδειξαν πως έχουν δυνατότητες για το κάτι παραπάνω.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (25/6) στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA διεξήχθη και η συνέντευξη τύπου. Αρχικά τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ που έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή αλλά και το επίπεδο του τριημέρου.

Ευχαρίστησε θερμά όλους τους Scouters σε Ελλάδα και Ιταλία που βρέθηκαν στη Λάρισα και τόνισε πως στόχος του Ηρακλή είναι πάντα να αναδείξει νέα παιδιά και να τους δώσει όλα τα εφόδια για το μέλλον. Τέλος έδωσε τα εύσημα στον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας Δημήτρη Καπετανόπουλο για την πολύ σημαντική βοήθειά του.