Βαθμολογία

Στο μαγευτικό Μεταξοχώρι Αγιάς δείπνησε ο Δωτιέας (PICS)

Η χρονιά για τον Δωτιέα Αγιάς ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη. Η άνοδος της ομάδας στη Γ’ Εθνική ήρθε μετά από μία σεζόν με πολλές νίκες και πρωτιές.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κυριάκος Καφανέλης στάθηκε δίπλα στην όλη προσπάθεια και προσέφερε πολλά ώστε να μπορέσει ο Δωτιέας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το ίδιο ισχύει και για τον έμπειρο τεχνικό Τάσο Μπεριτζά, τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Λεωνίδα Κιόρογλου.

Πολλά τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πάντα και ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας για την ευρύτερη περιοχή της Αγιάς.

Το βράδυ της Πέμπτης (9/6) όλοι μαζί βρέθηκαν στο μαγευτικό Μεταξοχώρι και στην πλατεία του χωριού όπου γευμάτισαν σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα. Τα χαμόγελα και τα πειράγματα περίσσευαν…

Στην όμορφη βραδιά ήταν και ένας φίλος της ομάδας που παρακολουθεί χρόνια τον Δωτιέα και στηρίζει με όσες δυνάμεις έχει. Ο λόγος για τον κ. Τσακνάκη που ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Ντακούλας του παρέδωσε μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

*Αξίζει να αναφέρουμε πως το athleticlarissa κάλυψε αρκετά παιχνίδια της ομάδας στην κανονική διάρκεια και ανελλιπώς τα μπαράζ ανόδου με την Βάσω Γκατζούλη, σε μία χρονιά που στο τέλος της στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.