Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιέστα ανόδου της Ομόνοιας (PICS + VIDEO)

Η Ομόνοια ήταν μία από τις ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις τη φετινή χρονιά με την συνολική τους παρουσία. Μία νεανική ομάδα με παίκτες ορεξάτους και πλούσιο ταλέντο.

">http://

Κατάφερε να αλλάξει κατηγορία και να ανέβει στη Β’ ΕΠΣΛ, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή χρονιά με την ομάδα να αποδίδει και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Μεγάλη βοήθεια προσέφεραν και οι δύο προπονητές, ο κ. Θανάσης Τσουμάνης και ο κ. Στέλιος Τζήμας που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην όλη προσπάθεια.

Εορταστική ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο Νέας Πολιτείας, πριν από λίγες ημέρες, αφού η ομάδα της Ομόνοια πραγματοποίησε φιέστα για την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΛ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το φιλικό παιχνίδι Νέων και Παλαιμάχων του Συλλόγου, στο οποίο νικητές αναδείχτηκαν οι Παλαίμαχοι με σκορ 4-3.

Για τους νικητές σκόραραν οι Παπαευθυμίου, Μπουκουβάλας, Αλεξανδράκης και Κοτολόσης, ενώ για τους ηττημένους οι Θεοχαρίδης, Μακρυνίκας και Κατσούλης.

Κυριάκου Γιάννης (ο μπαμπάς) και Κυριάκου Νίκος (ο γιος), παίξανε και το χάρηκαν! Όμορφες στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί αν προσφέρει!

Ακολούθησε απονομή μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων από τους προπονητές κ. Θανάση Τσουμάνη και κ. Στέλιο Τζήμα, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καλαμπάκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γρηγοριάδης, φίλοι του Συλλόγου, παράγοντες ομάδων κ.ά.

Τα χαμόγελα των παιδιών περίσσευαν αφού το κλίμα στην ομάδα όλη τη χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από οικογενειακό.

*Το επόμενο διάστημα το athleticlarissa θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Ομόνοιας για μία σειρά από συνεντεύξεις όπου θα αναφερθούν στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας!