Βαθμολογία

Αποχώρησε από την ανδρική ομάδα της Ν. Πολιτείας ο Σιάρκος

Την αποχώρηση του ανακοίνωσε ο Σιάρκος Γιάννης μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα της Νέας πολιτείας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της ομάδας κ.Καραμούτη Χρήστο τον τεχνικό διευθυντή κ.Καφφέ Γιώργο και όλο το ΔΣ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ και στο ανδρικό τμήμα της ομάδας στην οποία βρίσκομαι τα τελευταία 6 χρόνια έχοντας από την πρώτη στιγμή την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο έργο μου διανύοντας μια δύσκολη χρονιά από την αρχή έως το τέλος θέτοντας ως πρωτεύοντα στόχο την εξέλιξη των νεότερων ποδοσφαιριστών και την προοδευτική εισαγωγή τους στην ανδρική ομάδα και ως δευτερεύοντα στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Παρόλο που ο στόχος της παραμονής δεν επετεύχθη νιώθω περήφανος για την ομάδα αυτή που υπήρξε συνώνυμο «της ευγενούς άμιλλας κ του αθλητικού πνεύματος» καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και που προσπάθησε για το καλύτερο παίζοντας ανταγωνιστικό και όμορφο ποδόσφαιρο και αυτό ήταν μια συλλογική προσπάθεια όλων, αλλά κυρίως των ποδοσφαιριστών τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς για την συνεργασία και την συνέπεια που δείξανε όλη τη χρονιά. Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει το συντομότερο εκεί που της αξίζει…!».