Βαθμολογία

Κέρδισε και ελπίζει ο Αμπελωνιακός (PICS)

Στο γήπεδο Φαλάνης ο Αμπελωνιακός αντιμετώπισε τον Δαμασιακό με τους τυπικά γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 4-3. Μεγάλη αγωνία την τελευταία αγωνιστική με φόντο την παραμονή.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Αμπελωνιακός έκανε το καθήκον του στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στο Δαμάσι, σίγουρα όμως αυτό δεν έφτασε, έτσι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου για να έχει ελπίδες παραμονής θα πρέπει να κερδίσει τον Σμόλικα και την ίδια ώρα το Βλαχογιάννη να χάσει βαθμούς κόντρα στη Γιάννουλη. Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Δημήτρη Αλεξανδρή θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σημειώθηκαν πολλά γκολ σε μια μέρα όπου η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή. Έγιναν δύο διακοπές για να πάρουν δροσιστούν οι παίκτες. Η αναμέτρηση έγινε σε ένα γήπεδο που είχε τα σημάδια εγκατάλειψης (ήταν απότιστο και με πολλά χορτάρια).

Στο 20’ ύστερα από σέντρα του Κολιού μέσα στην περιοχή, ο Μεσημέρης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 48’ ο Τσούτσας με ατομική προσπάθεια πέρασε τον αμυντικό και πλάσαρε τον Βαρσάμη για το 1-1.

Στο 52’ οριζόντιο δοκάρι είχε ο Μπαρούτζας, στην επαναφορά ο Αλεξόπουλος Α. έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 58’ σουτ – βολίδα του Γκέρι, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 68’ ύστερα από σέντρα του Μεσημέρη, το σουτ του Κολιού έκανε το 2-1. Στο 72’ το σουτ του Κυρίτση βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 83’ ωραία συνεργασία του Νταμπαλέτσιου με τον Τσούτσα να κάνει το σουτ για το 2-2.

Το επόμενο λεπτό ο Μπαρούτζας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2, στο 86’ Κυρίτσης και Λέκα έκαναν το «ένα – δύο», ο τελευταίος έδωσε για τον Γκέρι που με σουτ έκανε το 4-2 και στο 88’ ο Τσούτσας μείωσε για το τελικό 4-3.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βαρσάμης Δ., Κολιός, Γκιόνα, Αλατάς (46’ Τέγος), Μπαρούτζας, Μεσημέρης (85’ Ντόβας), Λέκα, Γωγάκος Γ., Βούκιας (60’ Γκέρι), Χατζηλιόντας (46’ Κυρίτσης), Αλεξόπουλος Α. (80’ Τσάνσες).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Πέρπερας, Λέτσιος (60’ Καννής), Μπακαϊμης Σ., Οικονόμου (55’ Μπαμπαλέτσιος), Μπακαϊμης Χ., Δούκας (55’ Γεωργατζιάς, Σκούπρας, Λούτσος, Βίδρας, Δεληχάς, Τσούτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Κοτούμπας Δ., Μίχος.