Βαθμολογία

Play, Enjoy, Learn!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζει τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σχολών UEFA D ανά την επικράτεια, με την πραγματοποίηση των πρακτικών μαθημάτων στις ΕΠΣ, στις οποίες δεν είχε ολοκληρωθεί ο βασικός κύκλος εκπαίδευσης.

Οι σχολές UEFA D (UEFA Grassroots Leaders courses) εντάσσονται στο εγκεκριμένο από την UEFA αναπτυξιακό πρόγραμμα Play, Enjoy, Learn.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία στις 5.5.2022, στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 150, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν: μαθητές, παίκτες ακαδημιών, προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών, υπεύθυνοι ακαδημιών, γονείς και εθελοντές.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε οδηγίες και κατευθύνσεις για την οργάνωση και υλοποίηση fair-play φεστιβάλ ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες και για τις ανάγκες της παρουσίασης πήραν μέρος παιδιά από τοπικές ακαδημίες.

Επίσης, οι συμμετέχοντες και τα παιδιά των ομάδων ενημερώθηκαν στη διάρκεια της δραστηριότητας για το εγκεκριμένο πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας και την UEFA – Πάσα στα Θρανία και έλαβαν αντίστοιχα αναμνηστικά μπλουζάκια.

Την ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας της δράσης στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, όπως και όλων των σχολών UEFA D, έχει ο Grassroots Manager της Ε.Π.Ο κ. Σίσκος Χρήστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δραστηριότητα ήταν παρόντες και συμμετέχοντες, μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ. Κατά το επερχόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις στις ΕΠΣ που εκκρεμεί το πρακτικό μέρος.