Βαθμολογία

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά η Δόξα Ομορφοχωρίου!

Με νίκη έκλεισε την ποδοσφαιρική χρονιά η Δόξα Ομορφοχωρίου, επικρατώντας άνετα με 5-1 τον Αετό Αετολοφου. Η Δόξα έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μανώλη Καρανταγλή ο οποίος σημείωσε χατ - τρικ, έχοντας άξιους συμπαραστάτες του, τον Αλέκο Σφετσο και Θέμη Καλόγηρο. Στο 10 λεπτό ο Καρανταγλής με απευθείας κόρνερ άνοιξε το σκορ.

Στο 25 λεπτό από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0, το πέναλτι κέρδισε ο Σφέτσος. Το 3-0 έκανε ο Καλόγηρος με κοντινή κεφαλιά στο 35 λεπτό.

Ο Αετόλοφος μείωσε στο 39 λεπτό με ωραίο σουτ, όπου έκλεισε και το ημίχρονο. Στην επανάληψη η Δόξα πέτυχε αλλά δύο τέρματα με τον Αλέκο Σφέτσο με πέναλτι που κέρδισε πάλι ο ίδιος και το εκτέλεσε αλά Πανένκα και το τελικό 5-1 έκανε ο Καρανταγλής με κοντινό σουτ, κάνοντας έτσι τρία τα προσωπικά του τέρματα. Από την Δόξα δεν υστέρησε κανείς, με κορυφαίους όλων, οι Δοδοντσάκης, Καρανταγλής και Σφέτσος.

*Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας, ευχαριστούν θερμά τον Χρήστο Μπάρα, «baras travel», για την ευγενική προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα

Δόξα Ομορφοχωρίου (Γ. Μωραΐτης): Μπίτης, Τζόγκας, Μαξιμιάδης , Καρανικόλας, Δοδοντσάκης, Τσακαβίτης (65’ Ροδίτης), Σελόπουλος, Καρανταγλής, Μουστάκας, Σφέτσος, Καλόγηρος (75’ Χατζόπουλος).