Βαθμολογία

Τίτλους τέλους στην καριέρα του ρίχνει ο Μάνος Αποστολίδης

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Μάνος Αποστολίδης έριξε και “τίτλους τέλους” στην επαγγελματική, ποδοσφαιρική του καριέρα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Μετά από ένα τριήμερο ρεπό, επιστρέψαμε στις ομαδικές προπονήσεις. Έτσι κι αλλιώς, το τεχνικό μας τιμ έδωσε σε όλους μας ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, προκειμένου να μείνουμε ενεργοί ακόμα και κατά το διάστημα των διακοπών μας. Έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι που το θέλουμε, προκειμένου να εκπληρώσουμε τον στόχο που έχει τεθεί, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Θα αγωνιστούμε για τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και “ανάσες”, διαθέτουν εξαιρετική φυσική κατάσταση. Πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να ευχαριστηθούμε την αναμέτρηση και, από ‘κει και πέρα, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, με στόχο τη νίκη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω πως είναι ένα παιχνίδι περίεργο για μένα. Θα είναι η τελευταία επαγγελματική μου εμφάνιση, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια καριέρας. Τουλάχιστον, θα το κάνω, όπως το φανταζόμουν από το 2014, εδώ στη Νίκη. Από τότε, έλεγα πως θα επιστρέψω και θα σταματήσω το ποδόσφαιρο εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον Αλέκο Βοσνιάδη που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία, γνωρίζουν και σέβονται το “δέσιμο” που έχω με αυτήν την ομάδα και θα μου ήταν πολύ ευχάριστο να μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα, τα επόμενα χρόνια, από διαφορετικό πόστο. Θέλω, επίσης, να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που, όλα αυτά τα χρόνια, δεχόμουν την αγάπη του, από τη στιγμή που επέστρεψα στον Βόλο. Εύχομαι η ομάδα, αν όχι του χρόνου, σίγουρα τα επόμενα έτη, να ανέβει ξανά στη Super League 1 και, όλοι μαζί, να ζήσουμε τα πράγματα που δε ζήσαμε την αγωνιστική σεζόν 2014-15″.