Βαθμολογία

Σε μεγάλη ημέρα ο Θέμης Καλόγηρος! (PICS)

«Χορεύοντας στη βροχή» η Δόξα Ομορφοχωρίου, παίζοντας με ψυχή και πάθος, υπέταξε με 3-1 την ομάδα των Αμπελοκήπων που είχε ισχυρό κίνητρο την άνοδο, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Δόξα μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στο 30’ με κεφαλιά του Καλογήρου, μετά από σέντρα ακριβείας, του Ροδίτη. Η ομάδα των Αμπελοκήπων, απάντησε άμεσα στο 35’ με ωραίο σουτ του Παρασκευούδη.

Στην επανάληψη η Δόξα ανέβασε και άλλο ρυθμό και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 60’ με σουτ του Καλόγηρου μετά από ασίστ του Αλέκου Σφέτσου.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Καλόγηρος στο 85’ από την άσπρη βούλα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος! Από την Δόξα δεν υστέρησε κανείς, με κορυφαίο όλων του αγώνα τον Θέμη Καλογηρου, ο οποίος πέτυχε χατ - τρικ. Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας αφιερώνουν αυτήν την μεγάλη νίκη, στον πρόεδρο της ομάδας κ. Μαξιμιάδη Γεώργιο.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Γ. Μωραϊτης): Μπίτης, Τζαλαμπύρας (20΄ λ.τ. Χατζόπουλος), Μαξιμιάδης, Καρανικόλας, Δοδοντσάκης, Τσακαβίτης, Μουστάκας, Τζόγκας, Ροδίτης (85 Σελόπουλος), Σφέτσος, Καλόγηρος.