Βαθμολογία

Πέρασε και από τα Φάρσαλα ο Δωτιέας Αγιάς!

Ο Δωτιέας Αγιάς παρότι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και στα τελευταία ματς, λίγο πριν τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Στο Στάδιο των Φαρσάλων ο Δωτιέας Αγιάς, επικράτησε του Αχιλλέα με σκορ 2-4.

Στο 19’ ο Αχιλλέας Φαρσάλων μπήκε μπροστά στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Φουρίκη, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Ο Δωτιέας Αγιάς έφερε το ματς στα ίσια με τον ίδιο τρόπο και με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Λεσάι στο 37′.

Στο 39’ έγινε και το 1-2 με τον Γιώργο Μπλατσέρι που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους στο 46’, ο Χρήστος έκανε το 2-2 για τον Αχιλλέα Φαρσάλων με σουτ από θέση βολής.

Στο 64′ ο Δωτιέας πήρε νέο προβάδισμα στο σκορ και πάλι με τον Γιώργο Λεσάι, για να κάνει το τελικό 2-4 ο Δημήτρης Γκατζούλης στο 84’.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαργαρίτης, Πατσιούρας (80′ Μπαϊράμι), Κομισόπουλος, Αετόπουλος, Τσιούλης Αθ., Γανός, Χατζόπουλος, Ιωαννίδης (75′ Λαβαντσιώτης), Φουρίκης, Γκαραλιάκος, Κερμελίδης (65′ Τσιούλης Δ.).

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Πατέτσος (48′ λ.τ. Μάλτζαρης), Μάνικος, Δημολιός (46′ Κορλός), Κουμπούρας (80′ Παππάς), Τσακάλι, Ντακούλας, Μπλατσέρι, Σούμπασης (46′ Γκατζούλης), Χατζής, Μακρής (46′ Τσατσαλίδης), Λεσάι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Σκριάπας, Σιαπλούλης.