Βαθμολογία

Κυρίαρχη και με 10 παίκτες η Κ17

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για σημαντικό διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα Νέων υπέταξε την φιλοξενούμενη ομάδα με 3-0 σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη υπό συνθήκες πρόωρου καύσωνα! Στο 6′ πήραν προβάδισμα οι Λαρισαίοι με γκολ του Κωνσταντίνου, ο οποίος στο 22′ “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι του Λέσι.Στο 39′ ο Χριστώνης με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, ενώ στο 87′ σε ρόλο δημιουργού “έβγαλε” ιδανικά τον Κουτζαηλία που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κομβική φάση του αγώνα αυτή του 71′, όταν καταλογίστηκε πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων σε ανατροπή του Πάνου αλλά Ο Δραχαλίβας απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Τάτση.Ακολούθως, όμως, η ομάδα της Λάρισας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε για εξύβριση των θείων ο Μπαλαμώτης.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Ασλανίδη και οι υποδείξεις των βοηθών του Γιώργου Κουτσικανίδη – Δήμητρας Τσικλητάρη (ΕΠΣ Πιερίας).

ΕΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Δραχαλίβας, Μπαλαμώτης, Ιορδανίδης, Γαργάλας (59′ Χατζησαββίδης), Τάφα, Φώλιας, Χατζής (79′ Κουρδής), Αρσένης (79′ Γκουγκίδης), Χριστώνης, Μαρούδας (73′ Μπόρος), Κωνσταντίνου (59′ Κουτζαηλίας).

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Λέσι, Κοντογιάννης (46′ Καλιακάτσος), Σουλιώτης, Ντοματάς, Γλένης, Μάρκου (40′ λ.τρ. Ζήσης), Λαμπρούσης, Ιωάννου (74′ Χρήστου), Σολδάτος, Τάτσης, Πάνου.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Λάρισα                12-3 13
Κέρκυρα                7-3 11
Άρτα                      6-4 11
Ήπειρος                 7-4 8
Πρέβεζα/Λευκάδα   8-9 7
Τρίκαλα                  4-8 5
Θεσπρωτία           2-15 0

* Έγινε δεκτή ένσταση αντικανονικής συμμετοχής της ΕΠΣ Κέρκυρας εις βάρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, από την οποία αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί.