Βαθμολογία

Στο ίδιο νικηφόρο τέμπο το Κιλελέρ!

Το Κιλελέρ κάνει κάθε χρόνο σταθερά βήματα προόδου και αυτό ξεκινά από την διοίκηση που έχει αλλάξει επίπεδο το σωματείο.

Το Κιλελέρ συνεχίζει άκρως ανταγωνιστικό και παλεύει στα πλέι οφ κάνοντας σπουδαίες νίκες. Την Τετάρτη (16/3) κέρδισε στη Νίκαια τον Παναγροτικό με σκορ 1-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο έμπειρος φορ Αλέκος Κουβελάς που σκόραρε και τα τρία γκολ για την ομάδα του. Το γκολ της τιμής για τη Νίκαια σημείωσε ο Γκουντίκας.

Στο 5΄ο Αλέκος Κουβελάς με κεφαλιά μετά από προσπάθεια του Ζάχου έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο μετά από κεφαλιά και πάσα του Τζέκα και σέντρα του Ζιόμπουρα πέτυχε το 0-2.

Ο Παναγροτικός στο 49΄ μείωσε με τον Αχιλλέα Γκουντίκα με σουτ για το 1-2. Το τελικό 1-3 σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Κουβελάς (93’).

Από πλευράς φάσεων οι γηπεδούχοι το πάλεψαν παρά τις απουσίες. Καλές στιγμές είχε με τον Τσιάρα (20’) και Γκουντίκα (δοκάρι στο 69’).

Το Κιλελέρ έχασε ευκαιρίες με τους Τσακίρη (20’), Κουβελά (53’), Αναδολού (61΄) και Τζέκα (στο 66΄ είχε δοκάρι και καλή στιγμή στο 75’).

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης):  Κουκουτιανός, Χριστοδούλου, Γκουντίκας, Περήφανος, Χουσενάι, Τσιάρας, Γκανάβας, Ακρίβος, Τσούρα, Δημητρόπουλος, Μούλιας (55΄Μπαλανίκας).

ΑΕ Κιλελέρ (Φεραίος Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Ζιόμπουρας, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Αργύρης, Κορδαλής, Ντιντής, Αναδολού, Ζάχος (46΄Κωστόπουλος), Τζέκα (88’ Γουρνάρης), Κουβελάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Βασιλός, Χατζηκαμαγιάννης.