Βαθμολογία

Ακόμη σκοράρει ο Μαχητής Τερψιθέας!

Καταιγιστικός ήταν ο Μαχητής Τερψιθέας στο Ζάππειο την Κυριακή (13/3). Συγκεκριμένα η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη και Θοδωρή Εμμανουήλ επικράτησε εύκολα με σκορ 1-6 της Αναγέννησης Ζαππείου για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ (12η αγωνιστική).

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Τερψιθέας συνεχίζει δυναμικά και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με στόχο να συνεχίσει στην 1η θέση μέχρι το τέλος και να αλλάξει κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ταρταμπούκας με σουτ μέσα από την περιοχή στο 5’ έκανε το 0-1. Στο 10’ ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2.

Στο 20’ ο Αγγελής με πλασέ ύστερα από την ενέργεια του Ταρταμπούκα έκανε το 0-3. Στο 30’ ο Φανίδης με ατομική ενέργεια έκανε το 0-4.

Στο 45’ μείωσε το Ζάππειο με τον Παυλίδη (1-4). Στο 55’ ο Φανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-5 και στο 65’ ο Κανελλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Νότας, Γκόνας (46’ Ιωάννου), Παπαδημητρίου, Κατσιαβριάς (46’ Μονάντερος), Δάσσιος, Τζουρμακλιώτης (46’ Κανελλίδης), Ριζούλης, Φανίδης, Αγγελής (60’ Τζάνακας), Ταρταμπούκας, Φούντας.