Βαθμολογία

Η ανάλυση της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX

Δείτε αναλυτικά τα ρεπορτάζ από τα ματς της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX (17η αγωνιστική)

Δόξα Βλαχογιαννίου-Σμόλικας Φαλάνης 2 – 2

Βλαχογιάννι και Σμόλικας έμειναν στο 2-2 και έτσι απέσπασαν από έναν βαθμό.. Ο Στέφανος Πρισακάρου σκόραρε στο 41′ και 44′ και έδωσε το προβάδισμα στον Σμόλικα (0-2). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 47′ με τον Σπύρο Ιωαννίδη ενώ το τελικό 2-2 ήρθε στο 74′ με τον Κώστα Κολοβό!

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Φράτζας, Παληγιάννης, Κολοβός, Κυπαρίσσης, Τσιάρας, Πατσής (90′ Πέτρου Θ.), Καρακίτσιος (80′ Λάκης), Γκουρομπίνος Δ. (75′ Κιόρι), Γελαλής, Ιωαννίδης.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Σβάρνας, Τάφα (65′ Χαζίζι), Χασιώτης, Λιάκος, Λάλλος, Παπαθανασίου, Γκαλμπογκίνης (75′ Περδίκης), Παπαγεωργίου (89′ Ροκάς), Χριστακέας, Καρυώτης, Πρισακάρου.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Παπαγεωργίου, Κοντογιάννης.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος"-ΑΕ Κιλελέρ 1 – 4

Εκτός έδρας νίκη σημείωσε το Κιλελέρ στην έδρα του Πύρρου. Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος ευτύχησε να βάλει το Κιλελέρ μπροστά στο σκορ στο 17′ και ο Αλέκος Κουβελάς σκόραρε ξανά για το 0-2 τέσσερα λεπτά μετά.

Στο 55′ ο Βαγγέλης Παπαχρήστος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα και έκανε το 0-3, ενώ με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Τσιαμούρας μείωσε σε 1-3 για τον Πύρρο. Ο Χρήστος Τζέκας σκόραρε για το 1-4 στο 68′ που ήταν και το τελικό.

Πύρρος (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης (77′ λ.τ. Ζύμα), Μάρης, Τσιρογιάννης, Βίλλης, Πατσιούρας (46′ Λάττα), Αλλιάι, Νικούλης, Σάρρα, Σινάν (84′ Φιλίππου), Γιώργης, Τσιαμούρας (70′ Καμαγιάννης).

Κιλελέρ (Φερραίος Γιαννακός): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Αργύρης, Καρακάνος, Κορδαλής, Παπαχρήστος, Κουβελάς, Αναδολού. Έπαιξαν και οι: Ντιντής, Τζέκα, Μηλίγκας, Ζάχος και Κωστόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Παραφέστας, Ρουπέλας.

Δήμητρα Γιάννουλης-ΑΟ Μαυροβουνίου  2 – 2

Ισοπαλία είχαμε ανάμεσα σε Γιάννουλη και Μαυροβούνι. Στο 33ο λεπτό ο Βασίλης Σπανός απείλησε με σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ο φορ των γηπεδούχων σκόραρε στο 52′ και 59′ για το 2-0.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 60′ ο Τάφα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Δήμητρας Γιάννουλης εκφράζουν παράπονα για την πρώτη κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Στο 75′ ο Θύμιος Μπέτσης είχε δοκάρι για να έρθει η μείωση του σκορ και το 2- 1 στο 84’. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Κλεάνθη Ράχη το Μαυροβούνι έφερε το ματς στα για το τελικό 2-2.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αμπατζίδης (25′ λ.τ. Αετόπουλος), Σαπάκος, Ντόκος, Ντούφας, Μπάμπαλης, Τάφα, Μπάκος (65′ Κατσάμπελας), Ραμάι, Καρβούνης, Σπανός (75′ Φώτος).

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ. (75′ Εμμανουήλ), Μπατζέλας Β. (75′ Παπαμάνος), Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν., Μαγγόλας (60′ Ακριβόπουλος), Μπέτσης, Ράχης, Πράπας (50′ Πασιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μίχος, Μπλιώνας.

Ολυμπιακός Αμπελιάς-Αστραπή Νέας Πολιτείας 3 – 0

Η Αμπελιά πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στην Αστραπή με σκορ 3-0. Ο Τσαπατώρης έδωσε το προβάδισμα στην Αμπελιά στο 14’ και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Χύσα έκανε δύο τα τέρματα για τους γηπεδούχους (2-0). Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Γαλάνης στο 72’.

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς εκτός των γκολ είχε ευκαιρίες με τους Χατζή, Δεμίση, Πετράκη και Τσαπατώρη (δοκάρι). Η Αστραπή Νέας Πολιτείας είχε φάσεις με τους Βρούβα, Μαριγκούδη, Πέτρου (δοκάρι) και Ζαρκαδή.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Χάμος, Κοτρώτσιος Χρ., Πετράκης, Γούτσιος, Νικολακούλης, Τσαπατώρης (78′ Δεμίσης), Χύσα (65′ Γαλάνης), Χατζής, Καρατζούκος (74′ Ζέρβας), Μπλάντας (74′ Χριστοδούλου).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Φαρμάκας, Κυρίτσης, Σκόμπας, Κατσιάνος, Αλεξίου, Πέτρου, Μαριγκούδης (82′ Δράμης), Βρούβας (67′ Βέλας), Ζαρκαδής (78′ Αθανασόπουλος), Φίλης (67′ Κωνσταντίνου), Φασούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Σιαπλούλης, Κουτίνα.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ –Φαλανιακός 1 – 6

Ακόμη μία νίκη για τον Φαλανιακό με το ευρύ σκορ 1-6 κόντρα στο Αβέρωφ. Στο 10’ ο Αποστόλης Νάστας έκανε το 0-1 και στο 17’  ο Δημήτρης Σιάτρας έκανε δύο τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Το Αβέρωφ μπήκε και πάλι στο ματς μειώνοντας σε 1-2 με τον Γιάννη Κουτζαηλία στο 29′, ενώ ο Κώστας Τσιάκος στο 41’ λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Ο Μπλέντι Μούτσα σκόραρε για το 1-4 λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 64’ ο Βασίλης Λόλας έκανε το 1-5 και το τελικό 1-6  διαμόρφωσε ο Κώστας Τσιάκος στο 79′.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Μάνος (75′ Παπαϊωάννου), Γραμμένος (75′ Αποστόλου), Μπαντέλας, Σπαρτής, Παπαναστασούλης, Γκουγκουλιάς, Κουτζαηλίας, Κανιούρας, Ζήκος (65′ Γιαννούκας), Μπέης (75′ Σδράλης), Κουτσογιάννης (65′ Σπανός).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας – Χρήστος Λιάπης): Αναστασίου (70′ Κουτσογιαννούλης), Καραμπούζης, Μαχαίρας (57′ Μπλέντι Σ.), Λάιος, Σιάτρας, Πανταζής Γ., Πανταζής Ηλ. (46′ Αντωνόπουλος), Νάστας (46′ Παπαγεωργίου), Μούτσα (70′ Γαρυφαλλόπουλος), Τσιάκος, Λόλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Σκριάπας, Δεληγιάννη.

Δόξα Αργυροπουλίου-Δωτιέας Αγιάς 0 – 6

Ο Δωτιέας Αγιάς είχε εύκολο έργο κερδίζοντας εύκολα το Αργυροπούλι με σκορ 0-6. Ο Γιώργος Λεσάι στο 26′ και 27′ (πέναλτι) έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον ίδιο παίκτη να κάνει και το 0-3 στη συνέχεια.

Στο 74’ ο Γιάννης Κολοβός έκανε το 0-4, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Γιώργος Κίτσιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 -5. Το τελικό 0-6 για τον Δωτιέα διαμόρφωσε στο 81’ ο Κωνσταντίνος Χατζής.

Δόξα Αργυροπουλίου (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Καραλής Ι. (81′ Μπαμπάκος), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Γουναράς, Καραλής Π., Τασλακίδης, Μπαντής (70′ Καλόγηρος), Ανδρεόπουλος (80′ Γούσιας), Σαμπανλάρι, Πλιάτσικας (81′ Μρούκο).

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Τσακάλι (55′ Γκατζούλης), Σούλι (55′ Μάνικος), Κουμπούρας, Δημολιός, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Μπλατσέρι (55′ Χατζής), Πατσιωτός (55′ Κολοβός), Μακρής (60′ Κίτσος), Λεσάι.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Νάκας, Κουβατάς.

Αμπελωνιακός-Δαμασιακός 1 – 0

Με γκολ του Δημήτρη Αλατά στο 17’ ο Αμπελωνιακός κέρδισε τον Δαμασιακό με 1-0. Το γκολ σημειώθηκε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γιάννη Πόνηρου. Οι άνθρωποι του Δαμασιακού εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Γωγάκος): Βραζιτίκος, Ντανίκας, Πόνηρος, Κολιός, Αλατάς, Μεσημέρης, Γκιόνα (65′ Χατζούλης), Χατζηλιόντας, Κυρίτσης, Μπαρούτζας (90′ Αλεξόπουλος Αχ.), Λέκα (83′ Γκιόζι).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου Ιωαννίδης, Μπακαΐμης, Σκούπρας, Μουσιάρης Δ., Δούκας, Τσιάλτας Θ. (75′ Κυρατζής), Τσούτσας (70′ Βίδρας), Λούτσος Στ., Λέτσιος Αστ.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Καραμπούλας, Καραμαγκιόλας.

Όλυμπος Γόννων-Οικονόμος Τσαριτσάνης  0 – 2

Αγωνιζόμενος με σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε νικηφόρα από τους Γόννους όπου επιβλήθηκε του τοπικού Ολύμπου με 2-0 και ολοκλήρωσε αήττητος την εκτός έδρας πορεία του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (σε εννέα αγώνες "μέτρησε" έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες). Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι εμφάνισαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, στοιχείο που γεννά αισιοδοξία στους φιλάθλους τους εν όψει της διαδικασίας των play-out.

Οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ στο 26' με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ του Δημήτρη Ντούφα στο δεξί "Γ" του Μπαρμπαγιάννη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μάντζιαρης προσπάθησε να "απαντήσει" αλλά ο Νούσιας σε ετοιμότητα εξουδετέρωσε το σουτ. Στο 58' μετά την ενέργεια του Πούτα, ο Γιάννης Βλαχάκης προχώρησε και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στο τελευταίο ημίωρο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλεπάλληλες αλλαγές χωρίς, όμως, να υπάρξει και αλλαγή στο σκορ παρά τις όποιες προϋποθέσεις δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Γκαμπέτας (63' Τσιντζιλώνης), Γουγουλιάς (82' Τζίκας), Θ.Μπούμπουλης, Συγκούνας, Ε.Μπούμπουλης (82' Β. Ζαϊρές), Γαγάρας, Σερίφης, Κόκρας (65' Κολτσίδας), Ν.Μάντζιαρης, Γ. Ζαϊρές (82' Στ. Μάντζιαρης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Noύσιας, Ντούφας (84' Γεωργούλης), Γκαντούνας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Στ.Δραχαλίβας (72' Πίπιλας), Πούτας, Σεμερτζίδης (72' Μουλτσιάς), Βλαχάκης (84' Κωνσταντινίδης), Μπουμπουνάρας (56' Αθανασούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Πάλλας, Δίχρης.