Βαθμολογία

Νίκη τριών «αστέρων» για τον Κίσσαβο! (PICS)

Μία πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου απέναντι στον μαχητικό Ηρακλή Χάλκης με σκορ 3-0. Σε μία ηλιόλουστη ημέρα και παρουσία πολλών φιλάθλων διεξήχθη η αναμέτρηση για την Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυριολεκτικά το «βούτυρο στο ψωμί» του Συκουρίου, αφού οι γηπεδούχοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχαν δύο γκολ, είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες, από την άλλη η Χάλκη ήταν έξω από τα «νερά» της, εμφανώς κουρασμένη από το ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα με την Αγιά και δεν θύμιζε σε τίποτα το παλιό καλό της εαυτό.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα της Χάλκης, πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, προσπάθησε να μπει για τα καλά στο ματς, όμως μέχρι το τέλος δεν τα κατάφερε, αφού δεν της το επέτρεψε ο αντίπαλος, αντίθετα δέχθηκε και το τρίτο τέρμα.

Στο 1’ ο Αγγέλης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κώτσιας με ωραία γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 3’ ο Κώτσιας τροφοδότησε τον Τζούρα, αυτός την κεφαλιά εξ’ επαφής που πέρασε άουτ.

Στο 20’ μακρινό σουτ από το χώρο του κέντρου, έξω από το ημικύκλιο, από τον Τόπη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα σε κενή εστία για το 2-0.

Στο 28’ ο Μπουζούκας από κοντά έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Γιάκου. Στο 32’ το σουτ έκανε ο Καραντώνης από κοντά, τον σταμάτησε ο Βογιατζής Π.

Στο 47’ καλό σουτ του Ραπτοτάσιου πέρασε πάνω από την εστία. Δύο λεπτά αργότερα καλό φάουλ του Παπαδόπουλου, έδιωξε με τις γροθιές ο Γιάκου. Στο 72’ ο Αθανασούλης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 74’ ο Καραντώνης έκανε το σουτ, τον σταμάτησε με τα πόδια ο Κατηγιάννης. Στο 80’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πλιάγκα, ο Καραντώνης με ωραία καρφωτή κεφαλιά έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για το 3-0.

Και στο 84’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Βράκα, έδιωξε προσωρινά με τις γροθιές ο Γιάκου, το σουτ στην επαναφορά έκανε ο Ραπτοτάσιος, το σουτ πέρασε άουτ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Αγγέλης, Βελής, Τόπης, Νεμπεγλέρας (65’ Πλιάγκας), Καραντώνης (84’ Τσίκος), Κώτσιας (65’ Γκανάτσιος), Κορδέλας (84’ Μουρογιάννης), Τζούρας, Βόραδας (54’ Μέρκο).

Ηρακλής Χάλκης (Κώστας Κουτσούκης): Κατηγιάννης, Ανδρώνης, Τζεμολάρι Α. (60’ Τζεμολάρι Ν.), Βογιατζής Π. (46’ Ακριβοσούλης), Καλογιάννης, Γκαραβέλης (46’ Λέτσιος Κ.), Μπουζούκας, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Βράκας, Ραπτοτάσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Νάκας, Μπουρονίκος.