Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι στο Κουλούρι (PICS)

Πελασγιώτιδα και Υπέρεια αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Κουλουρίου με τελικό σκορ 0-0 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Δυνατό και σκληρό ήταν το παιχνίδι για τις δύο ομάδες που δεν ανέδειξε νικητή. Η Πελασγιώτιδα είχε την κατοχή, δημιούργησε καλές ευκαιρίες που όμως δεν μετουσίωσε σε γκολ.

Από την άλλη η Υπέρεια έπαιξε περισσότερο αμυντικά και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Απ’ ότι φάνηκε τα πήγε μια χαρά αφού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο σημερινό ματς.

Στο 10’ καλό σουτ του Κουσιώρα πέρασε άουτ. Στο 20’ κεφαλιά του Κουσιώρα εξ’ επαφής η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Σκαντζούρη.

Δύο λεπτά μετά τον Τλούπα σε αντεπίθεση σταμάτησε με τα πόδια ο έμπειρος Μαστοροδήμος. Στο 43’ μεγάλη ευκαιρία με τον Γελαλή που έκανε το σουτ από κοντά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 67’ καλό σουτ του Τσαντούλη, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Πέλα, με τον Χατζή Α. που έκανε το σουτ εξ’ επαφής τον σταμάτησε με τα πόδια ο Σκαντζούρης. Και στο 92’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσαντούλης, την κεφαλιά ο Δάσσιος από κοντά, η μπάλα πέρασε άουτ.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Τσιγγάνης, Ιορδανίδης, Ντογκάνι, Δάσσιος, Χασιώτης, Γελαλής, Φώλλας, Κουσιώρας (79’ Μελανός), Χατζής Α., Τσαντούλης.

Δόξα Υπέρειας (Κώστας – Δημήτρης Ρόφαλης): Σκαντζούρης, Αρσενόπουλος, Δημητρίου Α., Ιουσούφ, Σκέγια, Πίσλι, Τλούπας, Ζαχαράκης, Καλφόγλου (37’ λ.τ. Τσιούρης Γ.), Θέος (65’ Λαβδής).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Δεδικούσης, Σιαπλούλης.