Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του Σαββάτου (12/2) στην Α’ EΣΠΛ DE TOX

Αστραπή Νέας Πολιτείας-Αμπελωνιακός 2-1

Επιτέλους νίκη στην Αστραπή Νέας Πολιτείας! Η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου επικράτησε με σκορ 2-1 του Αμπελωνιακού.

Στο 42’ ο Μαριγκούδης άνοιξε το σκορ και στο 46’ ο Φασούλης έκανε το 2-0. Στο 82’ ο Αλατάς μείωσε απλά για τον Αμπελωνιακό για το τελικό 2-1.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Φαρμάκας, Κυρίτσης, Μητάκος (80’ Βέλας), Κατσιάνος, Αλεξίου, Πέτρου, Μαριγκούδης, Βρούβας (91’ Παπανικολάου), Ζαρκαδής (65’ Κωνσταντίνου), Φίλης, Φασούλας.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντανίκας, Γωγάκος Γ., Κολιός, Μεσημέρης, Κυρίτσης, Μπαρούτζας, Βούκιας, Χατζηλιόντας, Γκιόνα.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Κοντογιώργος, Σκριάπας.

Αχιλλέας Φαρσάλων-Δόξα Αργυροπουλίου 4 – 1

Την νίκη με σκορ 4-1 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων κόντρα στην Δόξα Αργυροπούλου με τον Βασίλη Μπακογιάννη να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

O Αχιλλέας έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενόψει της διεξαγωγής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να είναι ανώτερος και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες όταν αρχικά στο 15 ο Λαβαντστιώτης έσπασε για τον Φουρίκη με τον τελευταίο να πλασάρει λίγο άουτ.

Ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Κερμελίδη λίγα λεπτά αργότερα ενώ το σουτ του Παπακωνσταντίνου στο 35 έδιωξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 40′ ο Παπακωνσταντίνου έκανε την κούρσα από τα αριστερά ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον κ. Δημερά να δείχνει την λευκή βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαβαντστιώτης ο οποίος ευστόχησε και πέτυχε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι “πάγωσαν” το Στάδιο όταν ο Τζατζάκης με πλασέ νίκησε τον Κουσιά μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και κάθετη πάσα και πέτυχε το 1-1 στο 52′.

Ο Αχιλλέας είχε γρήγορη απάντηση σε αυτό το γκολ καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Φουρίκης “πυροβόλησε” με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Μετά την γρήγορη απάντηση οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν ρυθμό και να απειλούν κυρίως με τους Φουρίκη και Λαβαντστιώτη.

Το 3-1 σημείωσε στο 70′ ο Λαβαντστιώτης όταν ο Γκαραλιάκος τροφοδότησε με όμορφη ψηλοκρεμαστή πάσα τον Παπακωνσταντίνου αυτός έκανε “γλυκιά” σέντρα και ο Λαβαντστιώτης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 4-1 σημείωσε με όμορφη κίνηση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Ιωαννίδης στο 84′.

Μάλιστα ο Αχιλλέας έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία όταν στο 87′ ο Λαβαντστιώτης εκτέλεσε το φάουλ με τον τερματοφύλακα της Δόξας να τον σταματά εντυπωσιακά.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουσιάς, Αετόπουλος, Ντελής, Κομισόπουλος (75′ Κουλουκτσής), Παπακωνσταντίνου (80′ Καραμπάλιος), Χατζόπουλος, Γανός, Λαβαντστιώτης, Φουρίκης, Γκαραλιάκος, Κερμελίδης (70´ Ιωαννίδης).

Δόξα Αργυροπουλίου (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Τσούκας, Καραλής Γ., Μπουζούκας, Καραγιάννης, Γουναράς (80’ Πλιάτσικας), Καραλής Π. (65’ Παραφέστας), Φουρτούνας, Ανδρεόπουλος, Σαμπανλάρι, Ολλομάνι (78’ Τασλακίδης), Τζατζάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Πάλλας, Δίχρης.

Φαλανιακός-Όλυμπος Γόννων 2-0

Άλλη μία νίκη για τον Φαλανιακό, απέναντι στους Γόννους. Το ματς έγινε στο γήπεδο Μακρυχωρίου. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γιαννακόπουλος (76’) και Σιάτρας (84’).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας – Χρήστος Λιάπης): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάϊος, Σιάτρας, Μπλέντι (70’ Παπαγεωργίου Θ.), Πανταζής Η. (70’ Αντωνόπουλος), Νάστας (65’ Τσιάκος), Γκιουρσάνης (83’ Πανταζής Γ.), Μούτσα Mπλέντι, Γαρυφαλλόπουλος.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής):

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Κοτούμπας Ν., Κοτούμπας Δ.

Δαμασιακός-Δόξα Βλαχογιαννίου 2-1

Σημαντικό τρίποντο για τον Δαμασιακό κόντρα στο Βλαχογιάννι με σκορ 2-1. Στο 26’ ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 64’ ο Τσούτσας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0, με το Βλαχογιάννι να μειώνει στο 91’ με πέναλτι του Γελαλή.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης):

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Χρόνης):

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μπουρονίκος, Χατζηκαμαγιάννης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" 2-0

Την έβδομη εντός έδρας νίκη του επί οκτώ αγώνων πανηγύρισε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε του Πύρρου Βορειοηπειρωτών με 2-0 και παραμένει στην διεκδίκηση της κορυφής με ακέραιες τις ελπίδες του.Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν αξιόμαχοι αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν γι'αυτούς, όταν υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν επί μία περίπου ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα.Πάντως, από το σημείο εκείνο την παράσταση "έκλεψε" ο τερματοφύλακάς τους Απόστολος Κιλιργιώτης που με εντυπωσιακές επεμβάσεις απέτρεψε την διεύρυνση του τελικού σκορ.

Ο Νίκος Φώλλας πραγματοποίησε "ροτέισιον" ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες από τους θεωρούμενους βασικούς, εν όψει και του αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί την Τρίτη στην Φαλάνη.Από τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν εκείνος που ξεχώρισε με το πάθος του ήταν ο 16χρονος Δημήτρης Μουλτσιάς, ο οποίος όμως δεν επισφράγισε την απόδοσή του με ένα γκολ.

Στο 10' ο Κιλιργιώτης εξουδετέρωσε σε κόρνερ το σουτ του Μουλτσιά στην δεξιά του γωνία, ενώ στο 12' το σουτ του Ντάλλα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι.Στο 13' ο Κιλιργιώτης μπλόκαρε την κεφαλιά του Βλαχάκη, ενώ στο 27' τροποποιήθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) ο Σκαφιδάς των φιλοξενουμένων που διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση αυτή.Στο 40' ο Βλαχάκης είδε το σουτ του από το σημείο του πέναλτυ να κοντράρει σε σώμα αμυντικού, ενώ στο 45' ο ίδιος έδωσε την δυνατότητα στον Γιώργο Ντάλλα από κοντά να δώσει το προβάδισμα στους Τσαριτσανιώτες (1-0).

Στο 47' τα δοκάρια σταμάτησαν για δεύτερη φορά την ομάδα των "πρασίνων", καθώς το σουτ του Βλαχάκη αποκρούστηκε από το οριζόντιο και στην επαναφορά της μπάλας ο Κιλιργιώτης πρόλαβε τον Σεμερτζίδη.Στο 51' το σουτ του Βλαχάκη έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι αλλά στο 55' ο Αντώνης Πούτας έθεσε στέρεες βάσεις για την νίκη, καθώς με υποδειγματικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" του Κιλιργιώτη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει στην φάση αυτή (2-0).

Στο 65' ο Κιλιργιώτης πραγματοποίησε τριπλή απόκρουση, αρχικά διπλή σε προσπάθεια του Μουλτσιά και στην συνέχεια σε σουτ του Κωνσταντινίδη, ενώ στο 69' και πάλι ο Κιλιργιώτης με υπερένταση απέκρουσε σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια το επικίνδυνο σουτ του Μουλτσιά.

Στο 78' ο Πύρρος κατέγραψε την καλύτερη στιγμή του, όταν ο Γιώργης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Νούσια αλλά ο έμπειρος γκολκήπερ των γηπεδούχων βγήκε νικητής από την μονομαχία τους, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι (60' Γεωργούλης), Γκαντούνας, Αθανασούλης, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντάλλας (71' Στ.Δραχαλίβας), Πούτας, Σεμερτζίδης (71' Πίπιλας), Βλαχάκης (60' Κωνσταντινίδης), Μουλτσιάς.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Φιλίππου (64' Λάτα), Πατσιούρας (57' Τσιαμούρας), Τσιρογιάννης, Μάρης, Σκαφιδάς, Σάρα, Αλιάι, Σινάν (84' Καμαγιάννης), Νικούλης, Γιώργης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μίχος, Κουτίνα.

Σμόλικας Φαλάνης-Δήμητρα Γιάννουλης 1-1

Ισοπαλία στη Φαλάνη. Σμόλικας και Γιάννουλη έμειναν στο 1-1. Στο 42’ ο Σπανός άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Πρισακάρου στο 90’ να φέρνει το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά με τον Καρβούνη.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Σβάρνας, Περδίκης (75’ Χασιώτης), Πρίφτης, Μανακούσιος Θ., Λιάκος, Λάλλος, Παπαθανασίου (75’ Τάφα), Παπαγεωργίου (60’  Χριστακέας), Πρισακάρου, Μανακούσιος Δ, Καρυώτης (70’ Γκαλμπογκίνης).

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας-Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Ντούφας, Ντόκος, Αμπατζίδης, Μπαμπάλης, Τάφα, Μπάκος (80’ Χατζηγρηγορίου ), Καρβούνης, Ραμάι, Σπανός (67’ Μπόντε Π.).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Γκαρέλης, Κοντογιάννης.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ -Ολυμπιακός Αμπελιάς 2-1

Σημαντικό τρίποντο σημείωσε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ απέναντι στην Αμπελιά. Στο 17’ ο Κουτζαηλίας άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 42’ ο Μπέης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0. Στο 68’ ο Καρατζούκος μείωσε για την Αμπελιά στο τελικό 2-1.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Τζήκας, Βαρσάμης, Μπαντέλας, Σπαρτής, Στεργίου, Γκουγκουλιάς, Κανιούρας, Παπαναστασούλης (77΄Σπανός), Κουτζαηλίας (90΄Κουτσογιάννης), Μπέης (86΄Σδράλης), Ζήκος (77΄Ελευθέρογλου).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Ακρίβος (46΄Αντωνίου), Πετράκης (65΄Κοτρώτσιος), Νικολακούλης, Χριστοδούλου, Ζέρβας (27΄λ.τ Καρατζούκος), Χαρτής, Νταμπαλέτσιος (81΄Μπλάντας), Δεμίσης (46΄Χύσα), Τσαπατώρης, Γαλάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Παπαγεωργίου, Μπλιώνας.