Βαθμολογία

Την επόμενη εβδομάδα απόφαση για τα γηπεδα (VIDEO)

Το μέλος της επιτροπής και καθηγητής του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παρασκευής μίλησε για τη χαλάρωση των μέτρων του κορωνοϊού

Στην εξέλιξη της πανδημίας, στη μετάλλαξη Omicron, αλλά και στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Δημήτρης Παρασκευής μιλώντας στον Real Fm 107,1.

">http://

Αναφερόμενος στην προοπτική άρσης κάποιων περιοριστικών μέτρων αποκάλυψε πως θα υπάρξει χαλάρωση στον αριθμό των καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε ποιος θα είναι είναι αυτός ο αριθμός. Αν, δηλαδή, οι καθήμενοι θα αυξηθούν από 6 σε 8 ή αν τελικά δεν θα υπάρχει όριο ανά τραπέζι.

Το βέβαιο είναι -όπως είπε ο κ. Παρασκευής- πως ο σχεδιασμός κινείται προς το πιο… χαλαρό.

Απόκριες και γήπεδα

Χθες, πάντως, δεν συζητήθηκε το θέμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων, είπε ο κ. Παρασκευής ο οποίος δεν ανήκει σε εκείνους οι οποίοι πιστεύουν πως πρέπει να… θυσιαστεί κάτι -και εν προκειμένω οι Απόκριες- για να σωθεί κάτι άλλο, δηλαδή, το Πάσχα.

Γνωστοποίησε δε πως οι αποφάσεις τόσο για τις Απόκριες όσο και για τον αριθμό των οπαδών που θα εισέρχονται στα γήπεδα θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων που θα έχουν εκείνη τη στιγμή στα χέρια τους οι ειδικοί.

mikriliga.com