Βαθμολογία

Αποστολή μικτών ομάδων για τον αγώνα με την ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται τη Τρίτη  8/2/2022 και ώρα 15.00 μ.μ. στα γραφεία τις Ε.Π.Σ.Λ Ανδριανού 12 για αναχώρηση της μικτής Κ15 (2007-2008) για τον αγώνα με τα Γιάννενα. Όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους RAPID TEST48ωρου αρνητικό, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στο λεωφορείο. Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917.

Στεργιούλης, Γκουτζαηλίας, Νταφόπουλος,Δάσκαλος(Ηρακλής Λάρισας), Μπουρντένας, Τσιακμάκης, Δαλιός, Μπιρσίμης (Νέα Πολιτεία), Κουπατσιάρας, (Πελασγιώτιδα), Νάκας, (Ακαδημία Τυρνάβου), Κουμαντζέλης, Δημηνίκος, Αγάκος, Ρίζος(Ατρόμητοι), Νικολάου, Αβραμούλης (Olympic), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Αρσένης, (Γιάννουλη),  Βαρσάμης (Νίκη/Μιχαήλ) Μπιώτης(Ερ. ΑΕΛ).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΜΙΚΤΗΣ Κ17

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται τη Τρίτη  8/2/2022 και ώρα 15.00 μ.μ. στα γραφεία τις Ε.Π.Σ.Λ  Ανδριανού 12 για αναχώρηση της μικτής Κ17 (2005-2006) για τον αγώνα με την Θεσπρωτία. Όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους RAPID TEST48ωρου αρνητικό, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στο λεωφορείο. Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917.

Καραλής (Αργυροπούλι), Καρβασόνης, Μαρούδας (Αμπελόκηποι), Τάφα(Γιάννουλη), Γαργάλας, Μπαλαμώτης Ντάτσι, (Ηρακλής Λάρισας), Κωνσταντίνου, Βέλα (Νέα Πολιτεία), Αρσένης (ΠΟΕ), Κουρδής (Βαλανίδα), Γκουγκίδης, (Ερ. ΑΕΛ), Χατζησαββίδης (Προμηθέας), Νίτσος, (Ακαδημία Τυρνάβου), Πέρπερας (Δαμασιακός) Χατζής,Φώλλιας (Πελασγιώτιδα), Διβανες (Απολλων}Μπέης, Κουτσαηλίας (Αβέρωφ).