Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Παναγροτικός και Οικονόμος

 

Στην ισοπαλία με σκορ 1-1 έμειναν στο "Δημήτριος Τσιβούλης" της Νίκαιας ο τοπικός Παναγροτικός και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Στο 2' οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αντώνης Πούτας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα, αφού πέρασε πάνω από τα κεφάλια αμυνομένων και επιτιθεμένων, "έσκασε" στο έδαφος και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Τζουβάρα (0-1).

Δέκα λεπτά αργότερα, οι Τσαριτσανιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Πούτα αλλά ο τερματοφύλακας του Παναγροτικού πέφτοντας στην δεξιά του γωνία, απέκρουσε την εκτέλεση του Ντούφα και κράτησε "ζωντανή" την ομάδα του.

Στο 20' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με θεαματική κεφαλιά του Ηλία Χριστοδούλου που αξιοποίησε το καλοχτυπημένο φάουλ του Γκανάβα από αριστερά (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι παρέμεινε ανοικτό σε κάθε εξέλιξη αλλά σταδιακά οι παίκτες του Οικονόμου αύξαναν την πίεσή τους, διεκδικώντας το δεύτερο γκολ με πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες αυτές των Σεμερτζίδη (58' - 65') και Ντούφα (74').

Τελικά, η μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 τους δόθηκε στο 85', όταν καταλογίστηκε νέο πέναλτι σε ανατροπή του προωθημένου Σουγλή από τον Τζουβάρα αλλά ο εκτελεστής Αθανασούλης είδε το σουτ του να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι και το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Tζουβάρας, Περήφανος, Ψαρούλης (29' λ.τρ. Γεωργόπουλος), Ακρίβος, Σώκος, Τσούρα (51' λ.τρ. Τσιάρας), Χισενάι, Φάσσας (68' Αλατάς), Χριστοδούλου, Γκανάβας, Γκουντίκας (68' Πετράκης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας (75' Γκαντούνας), Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντάλλας, Αθανασούλης, Σεμερτζίδης, Πούτας, Πίπιλας (46' Μιφτάρι).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Νίκζας, Γκαρέλης.