Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι στα Φάρσαλα (PICS)

Ισόπαλο δίχως σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕ Κιλελέρ σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και πάθος κόντρα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και τις χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί.

Στα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και απείλησαν κυρίως από στημένες φάσεις με τον Κουσιά να σταματά το πλασέ του Κουβελά στο 18′, ενώ και η κεφαλιά του Τσακίρη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 30’ ο Καρακάνος σκόραρε με κεφαλιά όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ΑΕ Κιλελέρ να χάνει δύο καλές στιγμές με τους Κουβελά και Ζάχο όμως ο Κουσιάς δήλωσε “παρών” και στις δύο περιπτώσεις. Ο Αχιλλέας είχε δύο καλές στιγμές με τους Φουρίκη και Γκαραλιάκο.

Στο 84′ και μετά από φάση διαρκείας και εξ επαφής επέμβαση του Κουσιά ο Κουβελάς σκόραρε με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ εκ νέου και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το στείρο 0-0.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουσιάς, Ντελής Δ., Παπαδόπουλος, Τσούλης Θ., Παπακωνσταντίνου, Γανός, Χατζόπουλος, Λαβαντστιώτης (65′ Αετόπουλος), Κερμελίδης (75′ Μπαϊράμι), Φουρίκης, Γκαραλιάκος.

ΑΕ Κιλελέρ (Φεραίος Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Κορδαλής, Καρακάνος, Ζάχος (75′ Ντιντής), Κουβελάς, Αναδολού, Τζέκα.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Μπουρονίκος, Χατζηκαμαγιάννης.