Βαθμολογία

Πήρε το τρίποντο με Κερμελίδη ο Αχιλλέας απέναντι στην Αμπελιά (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πήρε με σκορ 0 – 1 το τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς και σε συνδυασμό με την ήττα του Φαλανιακού από την ΑΕ Κιλελέρ έμεινε μόνος στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς όντας στο -3 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και την κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 12 αγωνιστικές. Ενώ ο Ολυμπιακός Αμπελιάς βρίσκεται στην 11η θέση με 13 βαθμούς.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί “δάφνες ποιότητας” καθώς τόσο η πολική θερμοκρασία όσο και οι συνθήκες του αγώνα έκαναν πολύ δύσκολες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων.

Στα πρώτα λεπτά οι δυο ομάδες προσπάθησαν με αναγνωριστικό παιχνίδι να διασπάσουν τις άμυνες με τον Αχιλλέα να έχει δυο σουτ των Κερμελίδη και Λαβαντσιώτη δίχως όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Στο 19′ ο Αχιλλέας κέρδισε φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή, ο Κερμελίδης εκτέλεσε πολύ έξυπνα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαγούλα για το 0 – 1.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη είχαν κάποια μακρινά σουτ των Χατζόπουλου και Κερμελίδη. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν δυο καλές στιγμές όταν στο 55′ ο Χατζής βρέθηκε σε πλάγια θέση με τον Κουσιά να διώχνει σε κόρνερ το σουτ, ενώ στο 65′ ο Παπαγούλας σούταρε με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία.

Στο 68′ και έπειτα από σέντρα του Φουρίκη ο Παπαγούλας έδιωξε με τις γροθιές η μπάλα στρώθηκε στον Χατζόπουλο, αυτός έκανε το σουτ με τον Παπαγούλα να μπλοκάρει.

Ενώ στο 75′ Φουρίκης και Κερμελίδης έκλεψαν την μπάλα ο Φουρίκης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαγούλα όμως πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 79′ ο Λαβαντσιώτης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε αφήνοντας τον Αχιλλέα με παίκτη λιγότερο.

Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός απέκτησε ελαφρά υπεροχή και προσπάθησε κυρίως με κάποια “στημένα” να απειλήσει όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Ο Αχιλλέας στο 90+3′ έχασε την τελευταία καλή στιγμή όταν ο Μπαιράμι “έσπασε” στον Καραμπάλιο, αυτός σούταρε η μπάλα σταμάτησε στον Παπαγούλα και ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα έσωσαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Αμπελιάς και έτσι παρέμεινε το 0 – 1.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Νικολακούλης, Αντωνίου, Χάμος, Κοτρώτσος Θ., Νταμπαλέτσιος (70′ Χριστοδούλου), Γκαραβέλης, Χατζής, Καρατζούκος, Τσαπατώρης, Βασιλειάδης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας, Κομισόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσούλης Θ., Γανός, Χατζόπουλος, Λαβαντσιώτης, Παπακωνσταντίνου (22′ λ.τ. Φουρίκης, 90+2′ Καραμπάλιος), Κερμελίδης (80′ Μπαϊράμι).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Γκαρέλης, Παπαγεωργίου.

Πηγή: ifarsala.gr