Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Πρόεδρος τα… βρόντηξε – Παραίτηση με αιχμές

Την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου της Αναγέννησης Άρτας υπέβαλε ο Γιώργος Γρηγορίου, σχεδόν δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, η οποία εκλογή ήρθε για να καλύψει την παραίτηση του Σπύρου Μάγρα, ο οποίος ήταν ο πρώτος χρονικά πρόεδρος της ομάδας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Ο κ. Γρηγορίου στην επιστολή του μιλάει για αθέτηση συμφωνιών και κλειστό κλαμπ, ενώ αναμένεται να προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει αναλυτικά για τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, η οποία για ακόμη μία φορά εκτός από τις αγωνιστικές αδυναμίες θα πρέπει να καλύψει σύντομα και τις διοικητικές.

Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης του Γ. Γρηγορίου: «Σας κοινοποιώ την απόφασή μου περί παραίτησής μου από την θέση του προέδρου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ λόγω ασυμφωνίας με μέλη του Δ.Σ για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος (ενώ εκ των προτέρων και πριν αναλάβω την προεδρία της ομάδας υπήρχε συνεννόηση για τον τρόπο λειτουργίας αυτών).

Επειδή αποδείχτηκε ότι αποτελώ μειοψηφία στο Δ.Σ και η αθέτηση της συμφωνίας από μέλη της προηγούμενης διοίκησης αποδεικνύει με έργα και πράξεις την αδυναμία… για να γίνει κάτι καινούργιο για το μεγαλείο της ομάδας κρατώντας την με χαμηλό προφίλ και λειτουργώντας αυτήν σαν ένα κλειστό κλάμπ.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ανήκει στο φίλαθλο κόσμο της και επειδή οι προσπάθειες μου για την ανάπτυξη της ομάδας έπεσαν στο κενό, οφείλω να ενημερώσω άμεσα με συνέντευξη μου τον ΑΡΤΙΝΟ φίλαθλο κόσμο για τα τεκταινόμενα το τελευταίο διάστημα της προεδρίας μου καθώς είναι ο μόνος αρμόδιος και αυτός που έχει τη δύναμη να κάνει ξανά μεγάλη την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Θέλω να πω σε αυτό το σημείο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη στην ομάδα(ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης) και να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα. Επίσης, ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν μπόρεσα αυτά που υποσχέθηκα στους αρχηγούς της ομάδας σε συνάντηση μαζί τους για το πώς μπορεί να μεγαλώσει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι άξιοι να φοράνε την φανέλα της και δεν έχουν καμία ευθύνη για τα δρώμενα. Τους προτρέπω δε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να μείνουν μακριά από τα τεκταινόμενα και να είναι σίγουροι ότι ο κόσμος της ΑΡΤΑΣ θα είναι μαζί τους.

Υ.Γ Οι διαφορές μου με μέλη του Δ.Σ είναι καθαρά σε διοικητικό επίπεδο και όχι προσωπικές».

Πηγή: artagoal