Βαθμολογία

Νίκες για τους γηπεδούχους στην Α’ DE TOX

Δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων (12/12)

Δόξα Αργυροπουλίου-Δαμασιακός 3-0

Το Αργυροπούλι σημείωσε μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη κερδίζοντας με το ευρύ σκορ 3-0 τον Δαμασιακό.

Οι Άλντο Σαμπανλάρι (19΄) και Βασιλειάδης (28΄) έδωσαν προβάδισμα στους γηπεδούχους από το πρώτο ημίχρονο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σακοράφας στο 81΄.

Αργυροπούλι (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Σαμπανλάρι Γ., Καραλής Γ. (85΄ Ντέλας), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Μπαμπάκος (75΄ Βογιατζής), Φουρτούνας, Καραλής Π., Σακοράφας (77΄ Πέρπερας), Βασιλειάδης, Σαμπανλάρι Α., Τζατζάκης (80΄Μπέλτσιος).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Ιωαννίδης, Οικονόμου (70΄ λ.τ. Μπακαΐμης), Μουσιάρης Θ., Ασπραδάκης (70΄ Τσιάλτας), Σκούπρας Β., Θώμου (46΄ Δούκας), Μουσιάρης Δ., Κυρατζής Β. (46’ Βίδρας), Λούτσος Σ., Τσούτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γκαρέλης, Δίχρης.

Σμόλικας Φαλάνης-Αστραπή Νέας Πολιτείας 1-0

Ο Σμόλικας Φαλάνης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νέας Πολιτείας και έτσι επικράτησε με σκορ 1-0. Το γκολ για τον Σμόλικα πέτυχε ο Νίκος Πρίφτης στο 42΄.

Σμόλικας (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Μανακούσιος Θ., Πρίφτης, Χασιώτης, Παπαθανασιου (20’ λ.τ. Βράκας), Περδίκης, Λιάκος, Καρυώτης (75΄ Τάφα), Χριστακέας (70 Χαζίζι), Μανακούσιος Δ. (80΄ Μανδραβέλης), Πρισακάρου.

Νέα Πολιτεία (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Κατσιάνος, Παπανικολάου, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κολλάτος, Πέτρου, Μπόνιας (75΄Κουρής), Φουρκιώτης (60΄Κωνσταντίνου), Βέλας (60΄Ζαρκαδής), Καλτσάς (75΄Βρούβας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Καραμπούλας, Χατζηκαμαγιάννης.

*Η διοίκηση του Σμόλικα Φαλάνης ευχαριστεί τον Δήμο Τυρνάβου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χριστόφορο Κατσαρό για την παραχώρηση του γηπέδου της Ροδιάς.

ΑΕ Κιλελέρ-Ολυμπιακός Αμπελιάς 4-1

Το Κιλελέρ επικράτησε εύκολα της Αμπελιάς με σκορ 4-1. Ντιντής (31΄) και Τζέκα (45΄) έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.

Οι «κίτρινοι» σημείωσαν άλλα δύο τέρματα με τους Τζέκα (47΄) και Ζάχο (66΄). Στο 85΄ ο Χατζής σημείωσε το γκολ της τιμής για την Αμπελιά.

Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς (46΄Κίτσιος Δ.), Ζιόμπουρας (60΄Κίτσιος Π.), Τσακίρης (68΄Κωστόπουλος), Καρακάνος (60΄Ζάχος), Ντιντής, Αργύρης, Κορδαλής, Τζέκας Χ. (68΄ Φαρμάκας), Παπαχρήστος, Κουβελάς.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Κιλιργιώτης, Χάμος, Κοτρώτσιος Θ., Αντωνίου, Νικολακούλης, Κοτρώτσιος Χρ., Γκαραβέλης (60΄ Βασιλειάδης), Χατζής, Χριστοδούλου (65΄ Πλίτσης), Τσαπατώρης, Καρατζούκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μίχος, Διαμαντής.

Δωτιέας Αγιάς-Όλυμπος Γόννων 5-0

Ο Δωτιέας Αγιάς δεν συνάντηση καμία δυσκολία στο τελικό 5-0 επί των Γόννων. Τα γκολ πέτυχαν οι Τσιρογιάννης  στο 31΄με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μπλατσέρης) και Μακρής  στο 40΄, Δημολιός  στο 57΄, Φουκαλάς στο 74΄ και Πατσιωτός στο 80΄.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς-Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κορλός, Δημολιός, Τσακάλι (55΄ Γκατζούλης), Παππάς (40΄λ.τ. Μάνικος), Σούμπασης, Μακρής (55΄Χατζής), Ντακούλας, Μπλατσέρης (55΄Φουκαλάς), Τσιρογιάννης (46΄Πατσιωτός), Λεσάι.

Γόννοι (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Συγκούνας, Ζαϊρές Γ. (65΄Τζίκα Ι.), Τσιντζιλόνης, Ζαϊρές Β. (75΄Αλεξόπουλος), Φώλιας, Σερίφης, Παρασκευούδης (60΄ Κολτσίδας), Τζήκας (65΄Γκαγκανάσιος), Κόκρας (75΄ Γουγουλιάς), Μπούμπουλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Κοτούμπας, Σιαπλούλης.

Παναγροτικός Νίκαιας-Δόξα Βλαχογιαννίου 2-1

O Παναγροτικός κατάφερε να περάσει και το εμπόδιο της Δόξας Βλαχογιαννίου κερδίζοντας με σκορ 2-1.

Ο Γκανάβας στο 50’ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 59’ ο Χριστοδούλου διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το Βλαχογιάννι μείωσε απλά στο 82’ με τον Γκουρομπίνο για το τελικό 2-1.

Αχιλλέας Φαρσάλων-Αμπελωνιακός 4-0

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Αμπελωνιακό με σκορ 4 – 0 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ. Έτσι οι κιτρινόμαυροι του Χρήστου Καπελιάνη έφτασαν τους 25 βαθμούς όντας πλέον μαζί με τον Φαλανιακό στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή.

Όσο αφορά την αναμέτρηση ο Αχιλλέας μπήκε από την αρχή αποφασισμένος να δείξει ποιος είναι το “αφεντικό” και κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα όταν στο 8′ ο Κερμελίδης σούταρε, ο τερματοφύλακας του Αμπελωνιακού του είπε “όχι” όμως ο Παπακωνσταντίνου πήρε το “ριμπάουντ” και με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.

Ο Αχιλλέας έχασε δυο πολύ καλές στιγμές όταν το σουτ του Κερμελίδη απέκρουσε ο αντίπαλος κίπερ, ενώ ο Λαβαντσιώτης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Εν τέλει στο 15′ και μετά από πανέμορφο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων ο Παπακωνσταντίνου “όπλισε” μέσα από την περιοχή και πέτυχε το 2 – 0 και παράλληλα το δεύτερο τέρμα του.

Οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη συνέχισαν να πιέζουν και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδη και Χατζόπουλο με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 2 – 0. Με το “καλημέρα” του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′ ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση δεν σούταρε “γεμάτα” όμως τα περίεργα φάλτσα της μπάλας ξεγέλασαν τον τερματοφύλακα του Αμπελωνιακού και η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του για το 3 – 0 και το χατ τρικ του νεαρού Φαρσαλινού ποδοσφαιριστή.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες από θέση τετ α τετ με τους Κερμελίδη και Λαβαντσιώτη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Το τελικό 4 – 0 πέτυχε στο 85′ ο Μπαιράμι όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αμπελωνιακού ο Κερμελίδης “έσπασε” έξυπνα και ο Μπαιράμι με δυνατό σουτ σκόραρε για το τελικό σκορ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Παπαδόπουλος, Ντελής Δ., Τσούλης Θ., Πατσιούρας, Γανός, Χατζόπουλος, Λαβαντσιώτης, Κερμελίδης, Παπακωνσταντίνου. Έπαιξαν και οι: Ντελής Γ., Καραμπάλιος, Αετόπουλος, Μπαιράμι.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Κυρίτσης, Κολιός, Πάνου, Αλατάς, Αλεξόπουλος, Μπαρούτας, Χατζούλης, Βούκιας, Αλεξόπουλος, Πονηρός. Έπαιξαν και οι: Μεσημέρης, Μαυρίδης, Γκίρζι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Νάκας, Κοτουμπάς.

Πηγή: ifarsala.gr