Βαθμολογία

Στην κορυφή το Μελισσοχώρι

Το Μελισσοχώρι είχε αρκετές ευκαιρίες και στο πρώτο αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα και να πάρει τη νίκη κόντρα στο Καλοχώρι που το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 10’, 20’ και 30’ χαμένες ευκαιρίες για τον Ζαφερίου. Στο 35’ ο Πατρίκης εκτέλεσε το φάουλ, έδιωξε ο Κουκούτσης. Στο 50’ συνδυασμός Ζαφειρίου με Χαρούλη, ο τελευταίος έκανε το σουτ και το 0-1.

Στο 60’ χαμένο τετ α τετ του Καραμάνου, έβγαλε ο Καραποστόλης. Πέντε λεπτά μετά χαμένο τετ α τετ του Κοττάκου έδιωξε σε κόρνερ ο Κουκούτσης.

Τρία λεπτά μετά νέο σουτ του Ζαφειρίου έδιωξε και πάλι ο Καραποστόλης. Στο 67’ μετά από σέντρα του Χαρούλη, ο Ζαφειρίου με ένα ωραίο σουτ έκανε το 0-2.

Και στο 74’ ύστερα από μπαλιά του Χαρούλη ο Θοδωρής Ζαφειρίου πλάσαρε τον Καραποστόλη για το τελικό 0-3.

*Η σημερινή νίκη του Μελισσοχωρίου είναι αφιερωμένη στον πρώην πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Αγγελούλη, διοίκηση, προπονητής και παίκτες ευχαριστούν τον ίδιο αφού δεν έχει χάσει αγώνα και είναι πάντα δίπλα.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βασίλης Μάρκου – Δημήτρης Χαρταλάμης): Καραποστόλης, Γραβάνης (70’ Έξαρχος Θ.), Μπλούφας, Μάρκου, Γκόγκος, Νούσιος Γ. (85’ Έξαρχος Γ.), Πατρίκης, Σαμαράς, Λίταινας Μαρ. (55’ Λίταινας Μιχ.), Ζαβρής, Πλιάτσικας (46’ Κοττάκος).

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Α., Γουργιώτης, Κολοβός, Αγγελακόπουλος, Σουλιώτης (65’ Πλης), Διαμαντής (55’ Λιόγκας), Μουμίν, Χαρούλης (80’ Παλάντζας), Ζαφερίου (80’ Ζουρλαδάνης), Καραμάνος (80’ Θεοχαρίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Παπαγεωργίου, Κοντογιάννης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ