Βαθμολογία

Στις καθυστερήσεις ο Παπαχατζής «λύτρωσε» την Ακαδημία

Στο «Ζερμά – Γαλάτου» η Ακαδημία Τυρνάβου κέρδισε με 2-1 στο 92′ με σκόρερ τον Βασίλη Παπαχατζή, την αήττητη μέχρι σήμερα, Ομόνοια Λάρισας! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31′ με τον Μουστάκα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 46’ με τον Φώτη Μακρυνίκα. Οι γηπεδούχοι στο 59′ έχασαν με δεύτερη κίτρινη τον Μουστάκα, ενώ στο 74′ έμειναν και με εννέα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαγεωργίου.

Θανάσης Τσουμάνης και Στέλιος Τζήμα προσπάθησαν να δώσουν ώθηση στους παίκτες τους και στο 70′ η Ομόνοια είχε και δοκάρι με τον Σπανό! Στο 89′ ο Βασίλης Παπαχατζής σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τσιτσιώνη, ενώ στο 92′ πέτυχε το τέρμα της νίκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Έξαρχος, Φουρκιώτης, Γκουλέτσας, Τσακνάκης, Νάκας, Ροντούλης, Παπαγεωργίου, Παπαχατζής, Στατήρης, Μουστάκας, Ζαμπακίκας.

Ομόνοια (Θανάσης Τσουμάνης – Στέλιος Τζήμας): Τσιτσιώνης, Παπαχρήστου, Κυριάκου, Μούτσα, Αντωνόπουλος, Σπανός, Χριστοδούλου, Δρόσος, Τσιάρας, Σκουλίδης, Μακρυνίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Χατζησάι, Γεράκης, Αλευράς, Τζιόλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Ρουπέλας, Κουβατάς.