Βαθμολογία

Μοιρασιά στην Ανθούπολη

Λάρισα 88’ και Μεγάλο Ελευθεροχώρι απέσπασαν από έναν πόντο στο τελικό 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Το ματς διεξήχθη το Σάββατο (20/11) στο γήπεδο της Ανθούπολης με τους γηπεδούχους να φτάνουν μία ανάσα από τη νίκη, ενώ έχασαν και σημαντικές ευκαιρίες αλλά και δοκάρι! Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Αποστόλης Ξεφτέρης στο 14’.

Στο 39’ δοκάρι για τη Λάρισα 88’ ύστερα από κόρνερ του Τσίντζου, ο Μπράτσος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 44′ ο Τσίντζος έκανε μια σέντρα και ο Μπράτσος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 49′ μετά κάθετη του Τανού, ο Τσίντζος έκανε το 2-1 για τη Λάρισα 88’. Στο 50’ χαμένο τετ α τετ του Τσίντζου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 2- 2 με τον Βασίλη Τάμπλη με μακρινό σουτ στο 60’.

Στο 82’ ο Μαλάκης έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 85’ η εκτέλεση φάουλ από τον Αράρ έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός από το Ελευθεροχώρι.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Χρήστος Διαμαντής): Μένογλου, Κωνσταντίνου Β., Καραλευτέρης (46′ Κωνσταντίνου Γ.), Κεϊμαλής, Μπράτσος, Σουίνκλες, Τσίντζος (69′ Χαρματζής), Αράρ, Τέμας, Τανός (85′ Τάτσιος), Μαλάκης.

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Καραδήμος, Μυλωνάς, Λυμπίκης Α., Τσόχα, Μπακλαβάς, Ξεφτέρης Η., Ξεφτέρης Χ., Τάμπλης, Ξεφτέρης Α., Βαλιάκος Ν., Βαλιάκος Μ.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Ντάνταλης, Έξαρχος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ