Βαθμολογία

Με ανατροπή, μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνι (PICS)

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Μαυροβούνι και το Κιλελέρ είχε δύναμη, πάθος, ένταση, τρία γκολ με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται αλλά τους γηπεδούχους αρχικά να ισοφαρίζουν και στη συνέχεια να παίρνουν τη νίκη (2-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο το Κιλελέρ μπήκε καλύτερα, μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες. Το Μαυροβούνι προσπάθησε να το περιορίσει στο πρώτο μέρος. Και όπως είναι ο νόμος της μπάλας, δηλαδή αυτός που χάνει τις ευκαιρίες στη συνέχεια χάνει και το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τελείως η εικόνα, αφού η πίεση του Μαυροβουνίου έφερε αρχικά την ισοφάριση πολύ νωρίς στο 48’ και στο 72’ μπήκε μπροστά στο σκορ κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 1’ καλό σουτ του Μπάγκα Δ., η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 6’ ο Τζέκας έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Κουβελάς με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Στο 15’ μεγάλη ευκαιρία απώλεσε ο Τζέκας, που ξέφυγε στην αντεπίθεση, τον σταμάτησαν όμως οι αμυντικοί πριν κάνει το σουτ.

Στο 25’ ο Καραμπίνας έδωσε την πάσα για τον Πασσιά, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα όμως κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο 38’ ωραία σέντρα του Αργύρη για τον Κορδαλή, αυτός το σουτ η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ύστερα από φάουλ του Γκαραλιάκου, η μπάλα έφτασε στον Κουβελά που έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή για τον Τζέκα, αυτός από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 42’ ο Κακαζούκης έβγαλε για τον Πασσιά, αυτός έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Παναγιωτόπουλος. Ένα λεπτό μετά ο Κουβελάς έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, έδιωξε με τα πόδια ο Ριζόπουλος.

Στο 48’ ο Ντούρας έβγαλε τη σέντρα και ο Πασσιάς έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Στο 70’ ατομική προσπάθεια του Γρηγόρη Πασσιά, που έκανε το καλό σουτ, υποχρέωσε τον Παναγιωτόπουλο να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα στην προσπάθειά του να διώξει ο Καρακάνος, με αυτογκόλ έκανε το 2-1.

Στο 85’ ο Ζιόμπουρας έκανε το σουτ, έδιωξε με υπερένταση ο Ριζόπουλος και το δεύτερο σουτ του Παπαχρήστου έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 90’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αναπήδησε και έτσι έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν. Δύο λεπτά αργότερα, το δυνατό σουτ του Ντιντή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
*Για δύο πέναλτι διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι στο 20’ και 55’ για χέρι σε αντίπαλο.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Παπαμάνος, Κολιοφούτης, Σιάτρας, Καραμπίνας, Μπατζέλας Ν., Μπέτσης (65’ Μπατζέλας Π.), Πασσιάς (80’ Μπάγκας Κ.), Ντούρας (65’ Αντωνούλης).

ΑΕ Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γαρουφαλλιάς, Ζιόμπουρας Α., Καρακάνος (75’ Φαρμάκας), Ντιντής, Κορδαλής, Κουβελάς (80’ Γουρνάρης), Γκαραλιάκος (75’ Παπαχρήστος), Τζέκα (80’ Καραγιάννης), Κίτσος Δ., Αργύρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Μίχος, Διαμαντής.