Βαθμολογία

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προχωρά δυναμικά την ενίσχυση του καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών με τους Δημήτρη Ντελή και Σοφοκλή Καραμπάλιο να ντύνονται στα “κιτρινόμαυρα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝ Λάρισας – DETOX.Ο λόγος για τους Δημήτρη Ντελή και Σοφοκλή Καραμπάλιο.

Πρόκειται για δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες και “δίψα” για διακρίσεις και επιτυχίες.

Ο Ντελής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικό χαφ και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με την οποία αγωνίστηκε και στην Γ Εθνική, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Δωτιέα Αγιάς και της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ενώ ο Σοφοκλής Καραμπάλιος αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας αλλά και αριστερός εξτρέμ.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα των Αεράτων στα Γρεβενά με την οποία αγωνίστηκε στην Γ Εθνική κατηγορία. Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει τους Δημήτρη και Σοφοκλή στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!”