Βαθμολογία

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό Απόλλων Λάρισας-Βέροια

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό Απόλλων Λάρισας-Βέροια στη Φιλιππούπολη, το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10).

Στο 13’ εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Απόλλωνα. Ο Villa κάνει σέντρα-σουτ με την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Σειρά της Βέροιας να απειλήσει στο 28’ και το 30’, διαδοχικά με φάουλ και σουτ του Πόζογλου, χωρίς όμως να επιτυγχάνεται τα γκολ. Η μεγάλη ευκαιρία του α’ ημιχρόνου ήρθε στο 40’ για την ομάδα του Απόλλωνα με ένα τετ-α-τετ του Kozuh, που όμως σούταρε ψηλά – εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός και των δύο ομάδων έπεσε αρκετά. Η Βέροια είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Πασά, ο οποίος στο 62’ έπιασε εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Αστράς πραγματοποίησε πολύ καλή επέμβαση, έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Marcelo Straccia): Αστράς, Σκούπρας, Tiboue, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Χατζής, Kozuh (83' Σούλτσε), Λίταινας, Κανούλας (68' Νούσιος), Villa (79' Lemaangr), Παναγιώτου (56' λ.τ. Μπαλογιάννης)

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Σκόνδρας (60’ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (90’ Μούχαλης), Μούργος (86’ Fofana), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (65’ Ramos), Πόζογλου (80’ Ντίνας), Baidoo (60’ Πασάς).

liganews.gr