Βαθμολογία

Στο τέλος χαμογέλασε η Δήμητρα Γιάννουλης (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης, εκεί όπου η Δήμητρα επικράτησε στο φινάλε του Αμπελωνιακού. Ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες, όμως στο τέλος χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι!

Της Βάσως Γκατζούλη
ΦΩΤΟ: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Η Δήμητρα Γιάννουλης ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμπελωνιακού με γκολ στο 86′! Στο 35’ καλό σουτ του Μπόντε Π. απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 60’ το δυνατό σουτ του Σπανού έφυγε άουτ. Στο 83’ ο Αμπελωνιακός είχε μία καλή ευκαιρία με τον Μπαρούτζα που έφυγε άουτ.

Η ομάδα του Αχιλλέα Μανάκα και Θανάση Δουζένη πήρε τη νίκη με τον Θάνο Ντούφα τελικά να είναι αυτός που έδωσε τη λύση στο 86’ με σουτ από πλάγια θέση!

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Ντούφας, Ντόκος, Αμπατζίδης (88′ Κατσάμπελας), Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Γουλούλης (60′ Σπανός), Ραμάι, Μπόντε Ντ. (70′ Μπόντε Π.), Καρβούνης (60′ Τάφα).

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Γκιόνα, Πόνηρος (46′ Μπαρούτζας), Κολιός, Μεσημέρης (75′ Ντανίκας), Αλεξόπουλος Α., Σίλβι (85′ Γωγάκος), Αλεξόπουλος Σ., Κυρίτσης, Βούκιας (75′ Μαυρίδης), Πάνου.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Παραφέστας, Κοτούμπας Δ.