Βαθμολογία

Νίκη με Μακρή η Αγιά, επικράτησε της μαχητικής Αμπελιάς

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο φιλόξενο γήπεδο της Ανάβρας το Σάββατο (23/10) ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς που έχει βλέψεις ανόδου και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, αποτελούμενο από νέα παιδιά και θέλει να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται (1-0).

Το παιχνίδι έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες με τους γηπεδούχους να έχουν πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στην επανάληψη. Σούλης, Παππάς, Πατσιωτός, Τσακάλι και Μπλατσέρης έφτασαν κοντά στο γκολ όμως δεν τα κατάφεραν.

Οι γηπεδούχοι του Τάσου Μπεριτζά και του Κώστα Παπαρίζου κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση στο 70’ με τον εξαιρετικό Κώστα Μακρή να σημειώνει το νικητήριο γκολ με ιδανικό τελείωμα από αριστερά για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Πατσιωτό στο 75’.

Από την άλλη η Αμπελιά του Γιάννη Τσαλάγγα, αγωνίστηκε για όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο αφού στο 45’ ο τερματοφύλακας Κιλιργιώτης ανέτρεψε τον Μακρή, με τον διαιτητή να του δείχνει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Η Αμπελιά στο πρώτο ημίχρονο έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο φάσεις. Δοκάρι είχαν οι Τσαπατόρης και Γκαραβέλης.

Στην επανάληψη με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι παίξανε με παίκτη λιγότερο, κοίταξαν να παίξουν αμυντικά και το κατάφεραν για τουλάχιστον 70 λεπτά. Η Αμπελιά διαμαρτύρεται για μία φάση στις καθυστερήσεις όπου και ζήτησε πέναλτι με τον διαιτητή να υποδεικνύει να συνεχιστεί το ματς.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Σούλη, Τσακάλι, Δημολιός, Κορτσάρι (60’ Παππάς), Σούμπασης, Γκατζούλης (75’ Κορλός), Ντακούλας, Πατσιωτός (65’ Μπλατσέρης), Μακρής (80’ Μάνικος), Λεσάι.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Αντωνίου, Νικολακούλης, Κοτρώτσιος (75’ Πλίτσης), Χάμος, Νταμπαλέτσιος, Κουρμάτι, Γκαραβέλης (55’ Χατζής), Καρατζούκος (75’ Χριστοδούλου), Τσαπατόρης (46’ Κοτρώτσιος Χ.), Σπύρου.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Κοτούμπας, Σιαπλούλης.